A böszme ismét a saját nemzetére rontott. Húgom és barátja Vásárosnaményban tanulnak. Egy kollégiumi focimeccs alkalmával, akkora konfliktus keletkezett, hogy hárman mentek a barátjára és húgomat pedig ugyanezen a napon, kicsivel később gerincen vágták és combon rúgtak. Úgy indultak ezt elkövetni, hogy: ”Ennek az ukrán picsának, most szétverjük a fejét! „Azért írok Önöknek, mert a YouTube-on található Gyurcsány videók lassan teljesen elmérgesítik a határkörnyéki településeken a helyzetet. Egy videójában Gy. F. azt állította, hogy a DK kampánya semmilyen kihatással sincs a kárpátaljai magyarok életére. Nos ez nem igaz. Édesanyám már több éve itt él, mióta látogatást tett Gyurcsány a környéken, folyamatosan lemigránsozzák, leukránozzák. Húgom és barátja Vásárosnaményban tanulnak. Egy kollégiumi focimeccs alkalmával, akkora konfliktus keletkezett, hogy hárman mentek a barátjára és húgomat pedig ugyanezen a napon, kicsivel később gerincen vágták és combon rúgtak. Úgy indultak...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
@durbincs: Ugyan azt többször is beraktad! Ha másolsz, legalább normálisan!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kulabombaafityiszre
@durbincs: ma, 11:32
Ba-nán há-mo-zás megy már a gon-do-zó nél-kül?
Dur-bincs to-va-ris mig-ráncs.
Yoda69
(Forrás: gondola.hu, durbincs által)

OLVASATLANUL TOROL!
quadrocopter
@durbincs: Ma is ütnek vernek téged, debil? Megérdemled!
surdilloFUJT
@durbincs: idétlen fitymasz troll,agymosottak gyöngye,te lökött állat,takarodj a svábhegyi beteg szamár micsodájára,ott a helyed!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.