Késsel felfegyverkezve betört felesége új élettársának keceli otthonába, majd többször megszúrta a férfit a 33 éves keceli elkövető.

Az eset 2017. október 3-án hajnalban történt, azóta életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete és más bűncselekmények miatt vádat emeltek a késelő ellen

- írja a Blikk.

A 33 éves vádlott és felesége házasságából hat gyermek született.

Kapcsolatuk azonban 2017 elején – elsősorban a vádlott italozása miatt – megromlott, ezért az asszony a gyermekekkel együtt elköltözött, majd rövidesen élettársi kapcsolatot létesített egy másik keceli férfivel. A vádlott ezt nem akarta tudomásul venni, ezért kérleléssel és fenyegetéssel próbálta elérni, hogy felesége visszaköltözzön hozzá, mindez azonban nem vezetett eredményre. A vádlott 2017. október 3-án hajnali 1 óra körül ittasan és nyugtató gyógyszerek hatása alatt magához vett egy törött hegyű kést, s elment felesége új otthonához, hogy bosszút álljon az asszony új élettársán.

Többször megszúrta felesége új élettársát egy 33 éves keceli férfi

A fotó illusztráció. Kép: Pixabay cco

A vádlott a dulakodás során az asszonynak, illetve a jogosan védekező élettárs a vádlottnak 8 napon belül gyógyuló sérüléseket okozott. A megkéselt élettárs és az asszony magánlaksértés, illetve könnyű testi sértés miatt is kérték a vádlott megbüntetését.

Az előzetes letartóztatásban lévő vádlottat a főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérletén kívül magánlaksértés bűntettével és könnyű testi sértés vétségével is vádolja. A vádlott bűnössége kérdésében a Kecskeméti Törvényszék dönt majd.

Forrás: Blikk

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KisGenyo2
33 év, 6 gyerek, késes támadás. Felelős szülő! Jó sok nyugdíjat neki, ugye KDNP?
Pálinkás Pál
Firkászok..nehéz lenne leírni hogy cigó???
egyember
A cigányozók nem különbek, mint a migráncsozók és Sorosozók. Éppen annyi igazuk van.

De károsabbak, mert KÖZTÜNK vannak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.