Idén június 15-én zárul a tanév, így a diákoknak kereken két és fél hónapjuk lesz a jól megérdemelt lazításra. A már jó előre lefixált nyári programok, tennivalók mellett itt az ideje elkezdeni készülni a családi nyaralásra is, főleg, ha ebben az évben a nagyszülőket is magunkkal visszük. Már a tervezéskor érdemes megfogadnunk Sebestyén Orsolya, a […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tkr ltl hmlysn
Vadkempingeztünk.
Apu, anyu, meg én.
A rendőrök elől bujkálva egy volt rendőr Moszkvics hátsó ülésén vártam a reggelt, amikor is önfeledten boldogan berohantam a Balatonba széttárt karokkal, és futás közben néztem a körülöttem szétfröccsenő vízcseppekbe zárt nap fényét, ahogy milliónyi gyertyalángocskaként hirdetik a természet szépségét, az élet örömét, Isten létezését (bár akkor még nem tudtam, hogy létezik... vagy mégis? Valójában mindenki tudja, hogy létezik isten, mert ez minden emberben alapszoftver, de inkább tagadják, vagy másban hisznek, mert félnek... Mitől? Hát ez az! igazából az lenne az egyházak feladata, hogy meggyőzzék az embereket, hogy a legutolsó, akitől félniük kell, az, Isten. Ő a legjobb, még Jézus szerint is! És te a legjobbtól félsz? Micsoda dolog ez már! Mi folyik itt!?)

Kicsit összefüggéstelennek tűnök?
Talán a látszat csal. Talán nem.
Vagy mégis?
Vagy mégsem?

Átkísérted a nénit az út túloldalára?
De lehet, hogy a néni nem is akart átmenni?
lehet, hogy a néni még pár évvel azelőtt (hogy néni lett) kurva volt?
De közben valakinek az anyja?
"A kurva anyád! - viszi messze a szél.
És megsértődik (akinek tényleg kurva az anyja).
És verekednek.
Férfiak.
Férfiasan.
Borostásan.
Jól bebaszva.
Hónaljszag és a whisky bűze.
Autentikus.

Aztán valaki visszakíséri a nénit a túloldalról erre az oldalra - mert az igazság nem odaát van, hanem ideát.

Vágod az új ideát?

(Na most voltam majdnem összefüggéstelen.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.