Ha képesek vagyunk mérsékelni az ételmaradék mennyiségét otthonunkban, azzal jelentős mértékben minimalizáljuk a környezetre gyakorolt, romboló hatást. Lássuk, mit tehetünk. Hogyan csökkenthetnénk le a konyhánkban keletkezett ételmaradék nagyságát? Ez nemcsak azt jelenti, hogy összességében kevesebb ételt kell előállítani, ha mérsékelni akarjuk a környezetünk pusztítását – számos más, negatív hatással együtt, mely az élelmiszer-előállítás „mellékterméke”. Hanem […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.