Most van a befőzések szezonja, amikor érdemes minden finomságot elspájzolni a téli hónapokra. Hogy miért pont a nektarin jó lekvár befőzésre? Mert egy igazi vitaminbonba, és különleges ízvilága egészen más,mint a közkedvelt sárgabaracké. Nektarin lekvár-Hozzávalók: 1 kg nektarin 800 g cukor egy kis citrom leve Olyan gyümölcsöket válasszunk, amelyek értettek, de még kemények és könnyen leválnak a magról. Miután meghámoztuk, félbe […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.