Bár a közösségi oldalai nem erről árulkodnak, Pamela azt mondja, nagyon nincs jól mostanában.

Hódi Pamela könnyeivel küszködve mesélt a Berkivel való szakításáról – videó

Kis híján sírva fakadt a Mokkában Hódi Pamela, Berki Krisztián volt barátnője. Úgy tűnik, kettőjük közül őt viselte meg jobban a szakítás.

Pamela a műsorban elárulta, nincs jól mostanában, és gyakran előfordul, hogy sírva alszik el. Ez még annak a hozadéka, hogy nemrég szakított Berki Krisztiánnal. A kapcsolatból egy közös gyerekük van, a kis Natasa Zselyke.

Pamela – mint mondta- nehéz időszakon megy keresztül, és bármilyen vidámnak is tűnik a közösségi oldalain, senki ne higgye, hogy minden oké vele kapcsolatban.

Nagyon sok olyan napom van, hogy nem jól alszom éjszaka, korán felkelek, elkezd járni az agyam, akkor már a gondolataim jönnek, elkezdem saját magamat stuffolni, ideges leszek

- vallott Berki exkedvese, aki annak örül, hogy semmilyen téren nem függnek már volt párjától, hiszen az új szerelem is rátalált.                   

Pamelának az sem tetszik, ha a másik fél felhasználja valamilyen önös célra a közös gyereket:

Sokkal nehezebb helyzetem van. Láttatok már olyan celebpárt, akik szétváltak, és utána folyamatosan a gyereket felhasználták erre, és akkor bejött az új kedves és mindenhova bekukacozzuk, akkor már ő is médiaszereplő, utána pedig a gyereket minden oldalról felhasználjuk… Nekem ezt anyaként, érzelmileg nehéz feldolgozni. Emellett pedig a háttérben rengeteg olyan dolog van, amit nem osztok meg. Persze, itt a Nati, egyedül kell mindent megoldanom és erősnek lenni

- mondta Hódi Pamela a Mokkában.   

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Akkor most jön az évekig tartó kolostorbavonulás és a boldogság siratása?
Reméljük, hogy nem fog évekig küszködni a bánatával és a könnyeivel. Még a végén nagyon kisírná azokat a szép szemeit és csupa piros lenne a könnyeitől. Akkor pedig hogyan találna rá a boldogság?
Bástya Béla Elvtárs
Vihetsz neki majd leveskét! Ha leszel olyan marha...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.