Míg egyes párok felhőtlenül, „lebegve” készülnek az esküvőre, mások kissé óvatosabbak: szeretnének mindent megtenni az erős kötelék kialakításáért, mely egy hosszú és boldog házasság alapja. Mit kell ehhez tudnunk a frigy megkötése előtt? Egy hosszú és boldog házasság alapjait le kell fektetni. Ha valóban életreszóló, erős köteléket szeretnénk kialakítani a párunkkal, fontos, hogy tisztában legyünk […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hogy a boldoghoz mi kell nem tudom, a jóhoz a külön hálószoba, főleg ha van a kettő között legalább 1000km! =))
papa.49
Régen azt mondták ,,az esküvő napján csukd be a fél szemed, és hosszú életű lesz a házasság,, van benne igazság nagyon sok, szerintem az hogy másikban a PÁRODAT LÁTOD, nem ellenfelet, akit leakarsz győzni rengeteget jelent ..
ÉN ezt a lányomnak úgy fogalmaztam meg egyszer ,,ha férjhez mész, akkor nem én vagyok, meg te vagy, HANEM MI VAGYUNK,, !!!
Nessy
Talán a nyitottság, őszinteség, egymás agymacskáinak elfogadása, bajban egymást segíteni, és sok humorérzék, adott esetben "engedni" tudás.
Néhány közös hobbi. Egymás szüleinek elfogadása, tisztelete, szeretete.
Legalább is nálunk 53 évig működött.
Rockxy
Négyet kell tudni.
Az ötödik, hogy tudd, mi az a négy.
Egyszerű, nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.