Azonnali vizsgálatot rendelt el, és más beosztásba helyezte Pásztor Albert miskolci rendőrkapitányt pénteki nyilatkozata miatt Bencze József, az ORFK vezetője, az igazságügyi és rendészeti miniszter kezdeményezésére - közölte ORFK. Pásztor Albert sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy a decemberben, januárban Miskolcon történt valamennyi rablási "bűncselekmény elkövetője cigány származású volt".

Forrás: Blikk.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maxentius
Ha nem Magyarországon élnénk, társadalmi összefogással talán elérnénk, hogy ilyen és ehhez hasonló, mélységes igazságtalanság ne történhessen meg, vagy azt azonnali jóvátétel kövessen. Az a ló, amit ezzel a rendelkezéssel Bencze Úr a cigányok alá adott, ha fából lenne, mint Trója alatt, egy cigánysor összes szemétládáját képes lenne elnyelni.
Bencze Úr, Attól tartok ezúttal igen nagy hibát követett el. Ez a baklövés még visszaszáll sz Ön fejére. Jaj nektek miskolci magyarok. De ez a fenyegetés lassan kis hazánk egészére igaz lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.