Az „évszázad esküvője” már eleve rossz csillagzat alatt született Erről árulkodik az a könyv, amely a trónörökös novemberi 70. születésnapja előtt jelenik meg, és amelyből a Daily Mail közölt részleteket. Károly herceg valóságos lelki beteg volt az esküvő előtt, legszívesebben felmondta volna a jegyességet, de annak ellenére, hogy tudta: ő és a nála 12 évvel fiatalabb arisztokrata lány nem illenek össze, úgy érezte, hogy nincs ereje ezt megtenni. Egy ilyen lépés „földindulást okozott volna” a királyságban – vélekedett.

Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Évtizedekkel később megszólal a másik fél is. Érdekes, hogy ahogy Károlyban,úgy Dianában is élt ez a kétség ő is le akarta fújni az esküvőt, mert kiderült számára hogy Károlynak viszonya van Camillával. Dianát két nővére beszélte le a jegyesség felbontásáról, Károlyt Fülöp herceg. Családtagjaik is tehettek tehát a herceg és a hercegnő boldogtalanságáról.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@Commenter: Hát nem, mivel ez nekünk teljesen mindegy.
Commenter
Ez a pletyka onnan ered a fenti honlap szerint, hogy Diana anyjának viszonya volt James Goldsmith üzletemberrel, Jemima Khan (most már újra Goldsmith) apjával.
Commenter
@Eriksson: nem él már a történet szereplői közül senki sem. Ezt a plyetykát csak DNS vizsgálattal lehetne igazolni.
Eriksson
@Commenter: Ezen nem fogunk összeveszni.
Az általad belinkelt cikk utolsó két bekezdésének a gugli fordítása:

"A zsidó eredeti és jelenlegi meghatározása olyan ember, akinek az anyja zsidó. A judaizmus áthalad a matriarchális vonalakon. William herceg anyja, Diana hercegnő, volt zsidó anyja (Frances Ruth Burke Roche), és valószínűleg volt egy zsidó apja is, aki William és Harry hercegeket is zsidóként tenné.

A zsidó szent könyv a Tóra, megtiltja egy zsidó férfinak, hogy feleségül vegyen egy pogány nőt, különben a gyermekeit a nőnek nem tekintik zsidónak. Érdekes módon Vilmos herceg hitték zsidónak is, ami azt jelenti, hogy nem csak Kate és William, a jövendő király és királyné, zsidók, hanem minden utóda is."
Eriksson
@Commenter: Szerintem az érintettek pontosan tudják, hogy mi a helyzet. :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.