„Felőlem ki is pusztulhat az emberiség” – mondja Szilágyi János riporter, akivel a zóna riportere atomháborúról, emberiségről, a szomszéd feleségéről, lila óvszerről, valamint a társadalmi ápolatlanságról és kötelezettségvállalásról beszélgetett. 1936-ban született, egész életében riporter volt, dolgozott a Magyar Rádióban, lapoknál, magazinoknál, leghíresebb rádiós műsora a Halló, itt vagyok! volt.

Forrás: zona.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ugyeugye
Illene tudni időben visszavonulni.
Egyébként én se lennék az ő gyereke...
menasagh
Nem olvastam végig....ettől tovább nem tudtam....
"Miközben egy igen szar országban élek."
Szerintem az ilyen emberek miatt van minden.....mert "rossz kutya, melyik a saját vackát megugatja" !
nanena
Múltkor néztem egy beszélgetést vele. Végig büszkén arról beszélt, hányszor és hol rúgott be.
ugyeugye
Éló adásban, interjú közben csörög a telefon a zsebében. Műsorvezetőnő zavart mosollyal megállítja a beszélgetést, ránéz kérdőn Szilágyira, mire az szemrebbenés nélkül közli, h ez nem az ő telefonja. Az meg csak csörög, csörög. Műsorvezetőnő vár. Szilágyi lázas keresgélésbe kezd, és lám, egy csörgő mobil kerül elő a zsebéből.

Ez az egyik keresk.tv reggeli műsorában volt. Na ezért mondom, h tudni kell időben abbahagyni.
Evikati
@nanena: Én egy műsorában a hódításairól hallottam tőle. Ezekre is nagyon büszke volt. Egyébként valóban sármos fickó volt valamikor. Kényeztették őt mindenhol, így alakult ki benne a "nekem mindent szabad" effektus.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.