TANULSÁGOS TÖRTÉNET ORBÁNIÁBÓL: A müncheni Deutsches Museumban helyezik el a tizedik, magyar állami tulajdonban lévő Bogányi-zongorát a Külgazdasági és Külügyminisztérium, a Müncheni Főkonzulátus és az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) közös munkájának eredményeként.

Forrás: ma.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@szaboria1: ha nem Orbán csókosa kiröhögték volna! =))
silber13
Pénzlenyúlás,semmi más! Ha én speciel zongorát akarnék vásárolni,nem egy sufniban gyártott, nevenics hangszert vennék irreálisan magas áron,miko jóvalolcsőbbankaphatok Steinwayt,Bösendorfert, vagy éppen Fasiolit!
silber13
"Az állami tulajdonban lévő Bogányi-zongorák hét magyarországi, valamint három külföldi - a Helsinki Sibelius Akadémia, a Moszkvai Állami Csajkovszkij Konzervatórium és a müncheni Deutsches Museum - helyszínre kerültek"
Kérdésem: mi lett a sora a hazánkban maradt 7 hangszernek?
lampa laz
És mennyibe kerül nekünk ezt a micsodát ott kempingeztetni?
És mennyit koncertezik ez a nagy zongoraművész, h minden égtájon ott kell, h várja ez az ízé?
silber13
Akkor a nagy tervezőt miért eszi a fene egy Fazioli grand piano után,miért nem jó neki a honi csodazongora? Esetleg a Fazioli a Bogányi -féle hagszertől nagyságrendekkel jobb? Nem is beszélve a Steinway-ről, Bösendorferről?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.