Egy új tanulmány azt állítja, a nők millióit érintő vizelet-inkontinenciára megoldás lehet, ha a páciens fogyókúrába kezd.

Forrás: Ötvenentúl.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Soma
Adott esetben (ez azt jelenti, hogy mindenkinél egyéni, nem lehet teljes mértékben általánositani), lehet összefüggés a túlsúly és az inkontinencia között.Tavaly volt szerencsém az "Inkontinencia napon" a Margitszigeten müsorvezetőként kicsit jobban foglalkozni a témával. Ismerek olyan nőket (és nagyon együttérzek velük), akik évek óta szenvednek ebben.
hogy kinél milyen fizikai változások, betegségek jelentek meg, hogy idáig jutott, szintén többféle lehet.
De az eredet itt is lelki szintü.
A háttérben szorongás, önbizalomhiány, bizonytalanság, önértékelési zavarok állnak.Nyilván aki elhizik, azokra ez szintén mind érvényes. Tehát nem csupán arról van szó, hogy a külső-belső elzsirosodás nyomja a hólyagot, hanem hogy valamiért bünteti magát az illető.
Amig belül nem segiti feldolgozni a múlt sérüléseit, és nem erősiti meg lelke mélyéről önmagát, nehéz lefogyni, és meggyógyitania magát. A gyógyszerek és a betétek csak a tünetek enyhitésében és elviselésében segitenek, a valódi változáshoz mélyre kell lemenni, amihez optimális külső segitőhöz fordulni.(pszichológus, kineziológus, hellinger terapeuta, akár ezek együtt is müködnek.)
Hatalmas erőt ad egy embernek, ha ki tudja "szedni" magát bármely betegségéből.És mindenkinek van választása!
Lollipop
Drága Soma!

És mi van azokkal, akik nem a külső-belső elzsirosodástól szenvednek, hanem pont az ellenkezője igaz rájuk?
Nekem van egy barátnőm, aki borzasztóan sovány, olyan botsáska-féle, és az istennek nem tud meghízni (pedig szeretne). Mit írnál fel receptre ennek a lánynak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.