Cikksorozatunk első részében lengyel és litván tradicionális ételeket „kóstoltunk”, most olasz és brit tájakon folytatjuk a kalandozást. Tartsatok majd velünk a befejező részben is, ekkor görögországi ízutazásra invitálunk benneteket.   Olaszország Torta Pasqualina – olasz húsvéti pite A sós pitetészta ricottás-spenótos tölteléket és egészben főtt, azaz megsült tojásokat rejt.   Olasz menyegzői leves Az olasz […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.