XII. kerületi háza volt Bíró Ica svájci frank-alapú hitelének fedezete, ám az árfolyam emelkedése miatt a törlesztőrészlet majdnem a háromszorosára nőtt.

Megkezdődött Bíró Ica kilakoltatása, tüntetés készülődik a házánálFotó: Youtube

A Metál Lady sokáig erejét megfeszítve fizetett, de hat éve már nem tudja kitermelni azt. Jogerős ítélet alapján mindkét ingatlanjából kilakoltatják. 

A Blikk számolt be róla, hogy reggel hétkor elkezdték összepakolni Ica holmiját, kilenckor pedig megérkeztek a végrehajtók is.

A lap úgy tudja, mindeközben 100 tüntető van úton Hollandiából, akik busszal Ica házához mennek.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Vajon miért is lehetett hirtelen kitűzni a tárgyalást, talán mert túl ismert személyiség, vagy még inkább nem is áll olyan biztos alapon a végrehajtás elrendelése !!!
Eladott Ország
A devizát soha nem látott hitel, avagy fél Magyarország kifosztása. Az állami vezetők rabolnak, a bankoknak szabad kezet adtak a polgárok kifosztására, sokan betegséget kaptak, sőt öngyilkosok lettek, az ideg miatt. Senki nem védi a polgárokat, ez a legszomorúbb. Ha a kormány nem védi a polgárokat akkor ki fogja ezt megtenni? Miért nem fizetik ki a deviza ár különbségét az adósoknak? Az adósok semmilyen frankot nem kaptak. A svájci állam elismerte frankot nem kértek tőlük, akkor talán a magyar pénznyomda csinálta?! A Kúria tagjai is mivel a bankok mellé álltak, így részt vesznek az emberek kifosztásában. Minek van az MNB, a PSZÁF, a Versenyhivatal?! A mindenkori kormány asszisztál, és a mai napig is hallgatásba burkolózik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.