A színész emelt bérekért és a szinkron megbecsüléséért harcolna, szégyenpadra ültetné és kizárná a szakmából azokat, akik a kollégáik alá mennek árban. Általában viszonylag kevés szó esik a szinkronról mint szakmáról, az utóbbi napokban viszont felpörögtek az események a szinkronok körül. Egyrészt kiderült, hogy az új médiatörvényben már nem szerepelne az ismétlési jogdíj, ami alapján a sorozatok ismétléseikor is kaptak a szinkronszínészek némi jogdíjat. Ezzel rengeteg pénzt buknának azok a színészek és szinkronszínészek, akiknek ismétlik a sorozatait.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
őszintén megmondva az amit ma szinkron címén művelnek azok még ennyit sem érdemelnének!
Commenter
Nem azonos a profi színészek szinkronja az ún. gombamód szaporódó szinkronstúdiók által kitermelt "szinkronhangok" munkájával, vagy az amatőr alámondással. Az ovis-kisiskolás filmeket még szinkronizálnám aztán annyi. A világon szinte mindenütt feliratosak a filmek a moziban és a tv-ben is, nem azt állítom amit Varga Mihály hogy így meg lehet egy nyelvet tanulni, de ez kétségkívül segítség a nyelvtanulásban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.