Segíthet a szuperbaktériumok ellen? A vörös áfonya-molekulák érzékenyebbé teszik a baktériumokat az antibiotikumokra – állítja egy új kutatás, mely részletezi az ezt kiváltó kettős mechanizmust az antibiotikum-rezisztencia esetében. A vörös áfonya számos előnye derült már ki az utóbbi évtizedekben. Kutatók azonban most arra is rájöttek, hogy az áfonya-molekulák érzékenyebbé teszik a baktériumokat az antibiotikumokra, s […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.