Oliver Stone még júniusban interjúzott Vlagyimir Putyinnal, amikor felkérte az orosz elnököt, hogy legyen a lánya keresztapja.

Putyin, a keresztapa

A Wrap cikke szerint az amerikai rendező (Született gyilkosok, Nagy Sándor, Snowden) a Revealing Ukraine című dokumentumfilmjének olaszországi premierje előtt kérdezgette Putyint, akiről már készített hasonló, erősen propagandaszagú anyagot két évvel ezelőtt.

Putyin és Stone társalgásáról szóló leiratot nemrég hozta le a Kreml, és ebben többek között arról beszélgetnek, hogy az oroszbarát, Putyin-szövetséges ukrán politikus, Viktor Medvedcsuk felkérte Putyint, hogy vegyen részt a lánya megkeresztelésén, amire Putyin annyit reagált, hogy az orosz ortodox hagyományok szerint erre nem illik nemet mondani.

Ezen Stone meglepődött, majd feltette a kérdést, hogy akkor esetleg ő is felkérheti-e Putyint, hogy legyen a 22 éves lánya keresztapja. Putyin annyival kérdezett vissza, hogy szeretne-e ortodox keresztény lenni, mire Stone annyit reagált, hogy majd rákényszerítjük.

(fotó: MTI)

Forrás: index.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
Ez bizony így van jól. Engem, olasz párom világosított fel erről-nyomatékosan!-. Római katolikusoknál Itáliában, a keresztszülői tisztség életre szóló, nagyon komoly feladat. No és persze mindenki maradjon a saját vallásánál. Tisztelem Putyin hozzáállását. Ő ortodox, tehát marad ortodox.
(Tuti jó dolog lehet, ha Putyin a gyerek keresztapja:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.