Vannak azért jobb megoldások, például a bicikli.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ha ezek az apró járművek nem KÖRNYEZETBARÁTOK, akkor felvetődik a kérdés MIÉRT NEM FEJLESZTETTE TOVÁBB ez a HATALOM, ÉS PÉNZÉHES Bt. a kamion terminálok rendszerét, amely KÖZÚTI KÖZLEKEDÉS szempontjából is a klf. minőségű közutakat megóvta volna a KAMIONOKTÓL, és a kamionok vasúton való továbbítása is környezet barátabb lenne, lett volna. vajon
.
---- Miért szűnt meg a kamionszállítás Magyarországon?
.
vonattal-termeszetesen.blog.hu/2017/07/05/miert_szunt_meg_a_kamionszallitas_magyarorszagon
.
""""2012 decemberével megszűnt a RoLa forgalom Magyarországon, pedig a szolgáltatás csúcsán évi 100 ezer kamiont raktak vonatra, hogy biztonságosan és környezetkímélő módon szeljék át az országot, tehermentesítve a közutakat és a határátkelőket"""
.
Válasz! A percemberKÁK megemelték a KAMIONOK útdíját, miközben nem forgatják vissza a klf. minőségű közutak karbantartására, felújítására!!!
.
Észrevehetnék EZEK "is" az éghajlatváltozással egyidejüleg, hogy időnként vizióloznak a gatyóban a bolhák!
.
stb. stb.
Jozefina
Az e-roller gyártókat és azok üzemeltetőit kemény környezetvédő adóval kellene súlytani!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.