Jól tesszük, ha szívesen esszük a dióféléket – egészséges rágcsálnivalók és kitűnő összetevők lehetnek salátába, különféle ételekbe is. De tudjuk-e, melyek a legjobb típusok? A diófélék valóságos tápanyag-erőműnek számítanak. Értékes zsírokkal és növényi fehérjékkel rendelkeznek, melyek miatt igencsak előnyös a fogyasztásuk. Csökkentik a koleszterin-szintet, mérsékelik a szívbetegség és egyes rákfajták esélyét, ezért minden szempontból jónak […]
Forrás:
Napidoktor
RSS tartalom,
A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás