Egy tizenhat éves német tini popsztár lett a világ legfiatalabb transzszexuálisa. Kim Petras, akit születésekor még Timnek hívtak, átesett az utolsó műtéten is, így már lányként él tovább.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Soma
Ez aztán az individualizáció! Az egyén öntudatra ébredése. ..Igen fiatalon kikristályosodott benne a döntés, és úgy látszik, megkapta a támogató szülőket is , hogy élve szabad akaratával, döntsön. Reméljük nem bánja meg...És ha igen...Hú, még egyszer átmenni a másik oldalra az már igen komoly én-erőt igényelne...Persze ez is. Itthon Angéla diva csináltatta meg ugyanezt, meg is lehet érteni a döntését.
Hoppare
Talán Spektrum-on volt egy sorozat erről. Egy nő fiúvá vált sok sok műtét után. Nagyon megható volt. Felnéztem rá, hogy ezt így bevállalta és milliók követhették végig az átalakulást. Jó volt nézni,hogy a barátnője egész végig kitartott mellette, támogatta ebben... programhiba a természetben...
menasagh
Az egész csak illúzió, külsőség. Ugyanis a képzeletén kívül semmi sem működik az elvártaknak megfelelően. Ami ő érez az is csalóka önámítás, mert fiként születve soha nem tudja átélni, megélni egy női életet. Már az adottságainak a hiányosságaiból sem tud úgy érezni, nem tud szülni, szoptatni sőt még a szexet is férfi nemi szervből átalakított hüvelyen keresztül érzékeli. Őt megcsalta a természet és annak az áldozata. Majd amikor a műtétből fakadó visszásságok miatt átél bizonyos kudarcokat, csak akkor ébred rá, hogy tulajdonképpen egyik nemiséget sem ismeri.
ditke27
Gratulálok a 16-éves kisfiúnak,meg a drága szüleinek.Ja és ha megint srác szeretne lenni!!!
charlie
Ez betegség, kezelni kellett volna, nem megműteni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.