Nem biztos, hogy apás szülése lesz Sarka Katának, mivel férjének, a producerként és műsorvezetőként dolgozó Hajdú Péternek esze ágában sincs elhanyagolni munkáját. Az Esti Frizbi forgatása minden felett áll!

Forrás: kiskegyed.hu
Feltöltő: Macsi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macsi
hát... ez gáz.. éljen a munkamánia!
ditke27
Hajdú Péter!!!!Akkor érdemes volt házasodnod:Így is kell dönteni egy családfönek,ne is légy Kata mellett amikor nagy szüksége lenne rád.
51kacsa
ditke27!
A helyzet az, hogy egyik szülésemnél sem a férjem volt, akire kíváncsi voltam szülés közben! Szerintem nem az jelenti az együttérzést, a támogatást, ha végig nézi a szülést! Én egyáltalán nem vágytam rá, hogy ilyen helyzetben ott legyen a párom! Attól még lehet valaki jó családapa, hogy nem nézi végig a szülést!
Viszont olyat már hallottam, hogy anyuka elvárta apukától és válás lett a vége, mert apuka közölte, hogy ezek után nem kér anyukából!
eberti
Végre! Ismét hallok Sarkatáról...(már úgy hiányzott )...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.