Aranyosi Ervin: Boldog új évet Eljött hát a szilveszter, Éjfélt üt az óra. Legtitkosabb vágyaid váljanak valóra. Harangoznak, szól a himnusz pezsgő a kezedben. Kívánom, hogy életed teljen szeretetben. Egészséged, egyre jobb, szíved fitten dobban, mozogj, nevess, s érezd magad napról-napra jobban! Váltsd valóra terveidet, legyen, ahogy kérted. Kívánok egy sikeresebb, boldogabb új évet!

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Igaz, hogy még nincs itt az év vége,
de lehet, hogy négykézláb érek a végére.
Ezért hát, míg nagyjából stabilan állok,
mindenkinek békés, boldog újévet kívánok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@Shikari: Na mond meg hol lehet az. 50. oldal után a propin visszanézni a régi fenyegetőzéseidet. Sehol...biztos véletlen..:) Szerencsére ezt régóta tudom. Ezért több, mint egy éve megvan minden, ami fontos...:) Mindenesetre a screenshot és az adott napon kapott értesitéssel + webaudit már rá lehet mutatni a propi "segítsége" nélkül is az illető tevékenységeire. Nyilvánvaló, hogy műanyag vagy, csak azt nem tudom, hogy propis műanyag, aki/akik posztokat generálnak vagy vadpajtásokról vagy valami zsírnáci. Mivel mindkettő lehet próbáltam úgy megoldani, hogy a propi nélkül is rá lehessen mutatni bizonyos kétes tevékenységekre. Ügye milyen szupi! :)))További kellemes pettinget Verőce kollegával! Olyan ügyesen érvel ő is mindig!:)
SystemError
@Shikari: Csak az alapok nélküli belemagyarázásodra írtam indokként, de hidd engem sem érdekel, mert tudom csak mellé beszélsz elvtelenűl folyamatosan. Még, ha érted akkor is, mert ez a feladatod:)
SystemError
@Shikari: Csak ismételni tudom magamat:
"hidd engem sem érdekel, mert tudom csak mellé beszélsz elvtelenűl folyamatosan. Még, ha érted akkor is, mert ez a feladatod:)"
SystemError
@Shikari: Te simán egy szar ember vagy, a többi meg következik...:) Na unalmas vagy és semmiről nem szólsz.. Akkor kiveséztük hogyan lehet hiányzó adatokat tárolni, mert az egyéb szarfolyam nem érdekel?
SystemError
@Shikari: Látom nem érted, mert nem figyelsz, csak a szart válaszolod rá azonnal agy nélkül. Nem mondom el harmadjára...

Milyen sztorikat figyel a maffia sajtó, hogy amúgy regisztráció nélkül elérhető adatot elment az ember? Ez nagy sztori!:)

Nyugi, minden legális, max a mentett tartalmak szerzői most kellemetlenűl érezhetik magukat az elmúlt egy év meggondolatlan és már elérhetetlennek gondolt tartalmai miatt..:)

Ha nagyon érdekel, akkor amúgy a google is ment historikus adatot a tartalmakról, de ott már meg kell mondani melyik napra vagy kiváncsi. A screenshot kb csak ezért kell, hogy ne 2 millió hozzászólást kelljen egyenként visszanézni.

Érted vagy nem, ez van!:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.