A népi internet legjava, a Blog.hu válogatása a legnépszerűbb blogokból. Jelentős nézettséggel fut már hosszú ideje (egészen pontosan: 2013 áprilisa óta) az egyik TV csatornán a címben említett műsor, melyben rendszeresen láthatunk átlagos meghívottakat (időseket, fiatalokat) akiktől teljesen kézenfekvő dolgokat kérdeznek miközben megdöbbentő válaszokat kapnak tőlük. A műsort nézve egy tanárban azonnal két kérdés merül fel: "valóban ilyen sok az elképesztően buta és tájékozatlan ember", illetve: csak az iskola és a tanárok tehetnek minderről?

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az az igazság, hogy bár már az sem piskóta, hogy ez műsor lehet,

azonban – ha tényleg így van – akkor ez nagyon jó életkép a mai magyar rögvalóságból

A sologról nem sokat tudok, egyszer-kétszer láttam reklámban és talán ha másodszor olvasok róla. „Észbontok - valóban ilyen sok az elképesztően buta és tájékozatlan ember?” címmel írt értelezést a tanarvelemeny.blog. A szerző pedagógusként veti fel a kérdéseit. Mint írja ő csak az elsőre kereste a választ: „Valóban ennyire buták ezek az emberek, vagy színjáték az egész és csak a nézettségért folyik minden, vagyis a műsorban szereplők pénzért vállalják a részvételt (és hihetetlenül égő válaszaikat is).°

Mos ami azt illeti szerintem a harmadik ennél sokkal izgalmasabb kérdés. Mintegy zárójelben jegyzem meg a másodikra (Ha valóban ennyire buták, miért egyeznek bele az egész leközlésébe, ami ország-világ előtt megmutatja, hogy milyen hihetetlenül ostobák. (Van az a pénz?)) egyszerű a válasz mert ennyire ostobák.
Azonban a „Ha igaz, hogy ilyen sok az ostoba ember, akkor ki, vagy mi okolható társadalmunk ilyen szintű elbutulásáért?” válasza sokkal egyszerűbb és kézenfekvőbb. Egyszerűen a politika, benne eminens szerepel ártunk és qurmányunk potentátjai. Akik sziporkázva szórják az elképesztő baromságokat. Gondoljunk csak Őfenesége sajtájára vagy az EMMI államtitkárok vetélkedőjére a Ki tud nagyobb baromságot mondani témájában!

°) Nekünk itt a propin ebből is jut bőven, hiszen division-tól kezdve, Shikari-n át , Eriksson ig, hogy durbincs-ról ne is beszéljünk
RonaGyuri
@Shikari: a műsorban nálad okosabbak égetik magukat, te itt teszed! =))
RonaGyuri
@Shikari: ha te lennél az etalon magyar akkor nagyon szomorú lenne ennek az országnak! De te csak egy ócska matyarkodó barom vagy! =))
RonaGyuri
@Shikari: te hazudós korlátolt barom vagy, takarodj haza a retkes román anyádba! =))
RonaGyuri
@Shikari: mit látsz te ócska vakegér? Csak Orbán szaros seggét!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.