Elkészült a Magyar Máltai Szeretetszolgálat logisztikai és raktárközpontja Kecskeméten. A létesítményt kedden adták át. A raktárközpont annak az Európában egyedülálló pályázatnak a segítségével készült el, amelynek során a magyar karitatív szervezetek 37 településen 40 projektet valósíthattak meg 4,5 milliárd forint uniós támogatásból – mondta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára, a Karitatív Tanács …

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Elgondolkodtató

bár a történetük ismeretében én más következtetésre jutnék

Az igazat negvalva elsőre csak azért olvastam el, mert kíváncsi vagyok, hogyan halad – pontosabban a párt központi napilapja mit ír meg belőle - Kozma-mester egyik legfontosabb bázisa a bajor támogatási rendszer eróziója. Megunták a dőzsit!
Arról van szó, hogy a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára, a Karitatív Tanács elnöke egy raktárbázist adott át, amit – igaz EU-s pénzből – de a magyar kormány finanszírozott. Az ünnepségen a derék Kozma-atya is nyilatkozott. Többek között olyat tudott mondani, hogy: „A segélyszervezet nevet azért cserélték szeretetszolgálatra, mert arra gondoltak, hogy annyi segély nincs a világon, amennyire szükség van, de a szeretet sosem fogy el, mindössze olyan emberi szívek kellenek hozzá, amelyek az ember méltóságát Istenre hivatkozva minden elé helyezik. A szervezet tagjai olyan embereket vesznek körül szeretettel, akiknek valamiképpen vissza kell adni az emberi méltóságát”!
Azért mindenkit megnyugtatok azon a mocskos nyugaton nem szeretet gyűjtenek, hanem segélyeket, csak közben átváltják szeretetre. Elvégre: „Krisztus koporsóját sem őrizték ingyen”, tarja a mondás, sőt egyesek még Mátét is emlegetik, pedig az biztos, hogy akkoriban nem voltak koporsók! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.