FÉLKÉZZEL BÁNIK EL A VALÓSÁGGAL!! A nemzetpolitikáért felelős miniszterelnöki megbízott tudatta, hogy Wales fővárosában, Cardiffban regionális diaszpóra értekezleten vett részt, amelyen mások mellett részt vett Norton Éva, a Magyarok Angliai Országos Szövetségének elnöke. Szili Katalin elmondása szerint egyre több a magyar iskola a szigetországban. Angliában már 23 működik, Walesben három – mondta a miniszterelnöki megbízott. Hozzátette, hogy a 23 magyar …

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Félkézzel bánik el a valósággal

Nem állítom, hogy nagyon különleges, de azért elég pikáns útelágazás

Azok a nem itthon élők, akik méh az orbáni invázió előtt léptek le, most Cardiff-ban erősen rá kellett csodálkozzanak a vendégre: nemzetpolitikáért felelős miniszterelnöki megbízottként Szili Katalin szónokolt náluk. A párt központi napilapja beszámolója nem egyértelmű, hogy ezt a sok sületlen hazugságot ott mondta-e, vagy csak az MTI-nek?
Nos az egy dolog, hogy Katinka szerint „a visszatelepülés fontolóra vételében szerepet játszhat az is, hogy a magyar családtámogatás elég vonzó.”, ami – azt persze, hogy bárkit is komolyan fontolgatná azt nem mondta – már csak azért is mókás, mivel itthon is csak a nem érintett, bigott birkák szerint van így!
Majd a kulturális kapcsolatokra tért ki, s azt találta mondani: „a Kodály-módszert is megismertetik, amely nagyon népszerű a walesiek között, és szeretnének hagyományt teremteni a módszer megismertetésében”!!! =))
Hát igen a világban sok felé, így a walesiek között is, ismert és népszerű, így a megismertetés csak ártunk és qurmányunk szaros kirándulgató pribékjeire vonatkozhatott!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.