A kérdést sem érted? Nem csoda. A felvetés Párizs főpolgármesterétől származik, aki kijelentette: eljött a 15 perces városok kora. Anne Hidalgo 6 éve tartó főpolgármestersége alatt alapjaiban változtatta meg a francia főváros autós kultúráját és a közösségi közlekedést. Most azt mondja, hogy az…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A civil nem azt kellene jelentse, hogy dilettáns

A Veke és a CŐF zavaros elegye

A városi közlekedés is úgy néz ki lassan, mint a gasztró; ha valaki többé kevésbé tisztában van a helyesírás szabályaival és legalább egyszer sikerült egy rántottát elkészítenie az könyvet ír, de legalább is gasztró-blogger.
A jarokelok.blog Kataja „Párizsból 15 perces város lesz. Budapesten vajon működne?” címmel sokkolja azokat, akiknek akad némi affinitása. Hogy a gasztrónál maradjunk Rákóczi Feri kioktató stílusában indít: „A kérdést sem érted? Nem csoda. ”!
Nos lehet neked magas a dolog, sőt biztosan, mert igencsak tájékozatlan vagy - igaz Budapest vonatkozásában még a látó tapasztalat is kifogásolható =)) -, hogy csak egy momentumot említsek:
Párizs durván negyede területileg Budapestnek, viszont a metró-vonalak szám a négyszer annyi és az állomások száma még jelentősebb.
Ja és mikor rájuk jött a gyorsmetró ötlete az RER-t nem egy metróból és egy HÉV-ből gányolták össze!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.