AZ ALACSONY SZÁM VALÓBAN A KORMÁNYNAK KÖSZÖNHETŐ: ŐK HAZUDJÁK! =)) És hogy ez nem álhír, azt onnan lehet tudni, hogy a kormánypropagandában jelent meg.  Magyarországon szombatra 103 koronavírus-fertőzöttet detektáltak (25%-os emelkedés), és pénteken megnégyszereződött a járvány miatt tüdőgyulladásban meghaltak száma. Ezzel együtt a Worldometers adatai alapján az ország még mindig Európa legkevésbé fertőzött területei közé tartozik, néhány balkáni, volt szovjet- és szigetországgal együtt.

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az az igazság, hogy ennyi évi egzecíroztatás után sem értünk fityesz-matyarul

Az meg, hogy a Magyar Nemzet saját magát is meghazudtolja csak a szellemi képességeiket, pontosabban annak jelentős hiátusait igazolja

Nickgrabowszki tegnapi postjában számol be róla, hogy miközben a derék Gulyás Gergől azon büszkélkedik, hogy „a megbetegedések alacsony száma a kormány időben meghozott intézkedéseinek köszönhető.”. A hogy a szerző rámutatott, hogy a propaganda – régi ócska paraszt-komcsi múltjukat felcsillogtatva – „setétben bujkáló ellenzék rettegj!”-ezik homokszem akad a gépezetbe. A párt központi napilapjának egyik cikkében egy szakember arról beszél, hogy „igen nagy lehet a látencia, a fertőzés csak látszólag kevésbé elterjedt, mert tömeges tesztek hiányában csak feltételezni lehet.”!
No, de térjünk vissza a derék fő-szolgáló állításhoz: „a megbetegedések alacsony száma a kormány időben meghozott intézkedéseinek köszönhető.”, ami lássuk be tulajdonképp igaz:
egyfelől; a szám nekik köszönhetően ilyen kicsi, mert ők hazudják
másfelől, ami az intézkedéseket illeti, még elméletileg is csak aprópénzeket adnak – hogy ebből mennyi jut el valóban a szükséges helyekre az kérdéses - miközben milliárdok tucatjait osztogatják a haveroknak, egyházaknak és a semjén-magyaroknak!
Pálinkás Pál
@RonaGyuri: Azért pontosítsunk...a valós FERTŐZÉSEK száma lehet a cikkben említett, mert kb a fertőzöttek 80 %-a tünetmentes,vagy enyhe náthával kihordja!!! azért ne mossuk már össze azokkal ,akik valóban orvosi,ne adj isten korházi segítségre szorulnak!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok