A darált húst keverőtálba tesszük. Hozzáadjuk a tojássárgáját, a fűszerpaprikát, sózzuk, borsozzuk. Annyi zsemlemorzsát keverünk hozzá, hogy összeálljon a massza. Alaposan összedolgozzuk, majd 12 kis gombócot formázunk belőle. Egy serpenyőben, kevés felhevített olajon, forgatva-rázogatva átsütjük a gombócokat. Papírtörlőre szedjük, tálalás előtt (ha szükséges) felmelegítjük. A két bagettet megfelezzük, az így kapott 4 darab péksüteményt keresztben […]
Forrás:
Ízes Élet
RSS tartalom,
A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás