Egykor méltóságteljes tanúhegy volt, ami a bazalt alatti kőzeteket őrizte meg a régmúltból, most inkább a mohó bányászatról tanúskodik, mely egyszerűen lefejezte a hegyet. A Balaton-felvidék sokáig mellőzött csodája, a Haláp különleges látnivalókkal várja a kirándulókat: tanösvény ősrengeteggel, a…

Forrás: minavidi.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Jujj, sőt jujjujuj! =))

reméljük komolyan gondolták – s úgy tűnik annak -, mert viccnek tényleg nagyon durva

Arra számos példát találunk – főleg ártunk és qurmányunk pribékjei jeleskednek -, hogy az emberi butaság és gátlástalanság elegye elrettentő példákat szül.
A derék index.hu által szemlézett minavidi.blog egy igencsak tiszteletre méltó ötletből, bemutatni „A Haláp-hegy csodái”-t sikerült valami szörnyet összehozni. Az, hogy a szoborcsoport ilyen vagy olyan mindenkinek szíve joga


(m.blog.hu/mi/minavidi/image/img_20200530_151014.jpg)
Ahogy az is, hogy egyeseket a „mi a szar lehet ez?” meditációja során „a Stonehenge-re emlékeztetnek” (egy külön résztudomány akik a Rorschach Test pacáiból levont véleményekből a páciens elmeállapotára következtetnek), azonban az hogy ezt egyenesen „A magyar Stonehenge”-nek titulálják, már sokkal több. Ráadásul ezekt azzal a célal rittyentették, hogy „a bányászat során kialakult tájsebet a művészet erejével gyógyítsák be” !!! =))
És még erre is tudtak lapot húzni „Ébredő Vulkán Szoborpark”-nak nevezték el! =))
csak úgy....
@simmering73: lassan már én is hokizni akartam menni erdélybe...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.