Julia Child receptjei időtállóak, klasszikusak és tökéletesek. A tévés séf és szakácskönyvek szerzője imádta a francia gasztronómiát, így nem csoda, hogy az alábbi receptek is francia gyökerűek. Coq a Vin Azaz „kakas borban”. Első látásra egyszerű francia étel, amelynek testességét és összetett ízeit egy jófajta száraz, burgundi jellegű vörösbor adja meg. Ne spóroljunk rajta! Pataky […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.