Meglepő dolgokat árult el a színész.

Reviczky Gábor kilőne DNS-ét az űrbe

A Kossuth- és Jászai Mari díjas színész úgy döntött, leveteti a DNS-ét, amely – egy különleges technológiának köszönhetően – a legszélsőségesebb körülmények között is fennmarad majd az utókornak.

Nem akármilyen eljárásnak vetette alá magát Reviczky Gábor, aki nemrégiben úgy döntött, leveteti a DNS-ét. A speciális eljárásnak köszönhetően a levett és tárolt DNS a legzordabb körülmények között is „életben marad”.

„Egy barátom találta ki ezt a speciális eljárást, amely az Egyesült Államokban már régóta megtalálható. 'Megmenti' a DNS-eket, minden a nyálon keresztül történik. Innen veszik le a mintát, amelyet megőriznek. Az őrzéshez egy orvosi egyetemmel közösen kifejlesztettek egy olyan technológiát, amelynek köszönhetően minden körülmények között megőrizhető a DNS. Akár a világűrbe is ki lehetne küldeni, azt is túléli”

– árulta el a 95.8 Sláger FM-en Reviczky Gábor, aki csodálattal nézi az orvostudomány fejlődését, ugyanakkor nem hisz abban, hogy a jövőben a DNS birtokában bárki és bármikor reprodukálható lesz.

(Ez is érdekelheti: Nem hiszi el, miért vetette le a DNS-ét Reviczky Gábor)

„Azt feltételezhetjük, hogy a DNS birtokában újraalkothatóak leszünk. Az én szemléletem, gondolkodásmódom szerint azonban ez egy butaság. Ma már tudományosan bizonyított, hogy minden embernek lelke van. Minden lélek a születés pillanatában választja ki azt a testet, amelybe beköltözik. Hiába készítenének el még egyszer – már ha szabad lenne –, nem lennék ugyanaz, hiszen egy másik lélek költözne belém. Így teljesen felesleges egy hasonmást létrehozni, mert az nem ugyanaz az ember lesz, aki élt már egyszer” – mondta a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Viktorin Tamásnak Reviczky Gábor.

A teljes beszélgetést itt hallgathatja meg!

Forrás: Blikk

Kép: Hungaricom

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Vajon megmagyarázná nekem valaki,hogy miért is tartjuk magunka keresztény országnak?
Miféle keresztény "kultúrát" őrizgetnek is honatyáink?
namihami
Előre bocsájtom, a Reviczkyt, mint szinészt, szeretem. Mint ember, komoly leszállóágba kezd kerülni.
És most:
1. Ha nem akarná klónoztatni magát, akkor minek kell az eltett DNS? Ez olyan ""selmecis""---CSAK.
2. Milyen (fidesz szerint is) keresztény az, amelyik felül meri bírálni a Teremtőjét azzal, hogy a DNS-ével szórakozik. Ha a testét és lelkét isteni adománynak tartja a keresztény hit, akkor az Isten művébe nem szabad (mondhatnám: tilos) beavatkozni.
Ezek a mai, fideszkeresztények igen ügyesen tudják a vallási dogmáikat az éppen szükséges igényeik elvárásához ""igazítani"". Csak annyi kell, hogy a Földi Istenük kiadja a napi útmutatókat és a sereg máris felsorakozik a hit védelmezésére.
Peller Anikó
Támogatom. Minél előbb lője ki valaki az úrbe.
simmering73
@DorothyWU99: Fünf komma sieben - így látatlanban.
CarolRL86
Ide keгesеk еgу ideget!
Készеn áll а кísérletеkгe!
-
www.k­­i­­­­ssia.club

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.