A magyaros ételek zöme szinte elképzelhetetlen hagyma nélkül. Zsiradékot hevítünk, rádobjuk a vöröshagymát, majd a fokhagymát, aztán jöhet a fűszerpaprika és a többi hozzávaló. Ismerős, ugye? De nem csupán nálunk ennyire népszerű, számos nemzet konyhájában kapott szintén előkelő helyet. És bár azért használjuk, mert „kell az ízekhez”, jó ha tudjuk, hogy az egészségünknek is jót […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.