Valljuk be, a hagyma felaprítása nem a legkellemesebb konyhai művelet. Könnyek, átható hagymaszag, ráadásul nem is olyan egyszerű mutatvány, főleg ha apró, egyforma darabokra szeretnénk szeletelni. Viszont kihagyhatatlan a magyar ételekből éppúgy, mint a nemzetközi konyhák fogásaiból. Jöjjön lépésről lépésre a híres séf és showman bevett technikája.   1. lépés A legtöbben a hagyma gyökerének […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.