Ilyen még nem volt a magyar televíziózás történetében – írja a Blikk.

Alig két héttel azután, hogy bemutatták a Life TV Bréking című talkshow-jának csapatát, és még el sem indult a műsor, máris távozik Várkonyi Andrea. 

A Blikk úgy tudja, nem sokkal azután, hogy bejelentették az új műsort és az azt készítő csapatot, Várkonyi jobb ajánlatot kapott, amellyel a Life TV nem tudott versenyezni.

Én mondtam fel, mert mostanra realizálódtak olyan egyéb ajánlataim, amelyekről úgy gondolom, mindenképpen el kell most fogadnom, élnem kell vele. Ezeket sokkal csábítóbbnak tartom, de hogy miről is van szó, arról egyelőre bővebben nem szeretnék beszélni

– árulta el a lapnak Várkonyi Andrea.

Hajdú Péter a Blikknek azt mondta, nem tudja, merre veszi az irányt a műsorvezető.

Sajnálom, hogy Andi távozik tőlünk, jó volt együtt dolgozni, terveztünk is vele a jövőben, hiszen több műsorban szerepelt volna. Bár hiányozni fog a csapatból, elfogadom a döntését, ha a másik ajánlat kedvezőbb volt a miénknél – nyilatkozta a lapnak az igazgató.

Forrás: Blikk

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Hát persze hogy lelép...rühelli Bochkort...
volvós
Nem csodáljuk...egy ilyen köcsög " igazgató " alatt dolgozni nem egy leányálom.
hajdunéninek ez a sors jutott, hiába sz.p.tt a fenti szektorban ...:-))))
vitriol
Csodálkoztam is, hogy került össze azokkal az emberekkel, ő más súlycsoportba tartozik.
Eladott Ország
MTI-ből tudjuk, ahol országos jelentőségű hírként prezentálták, hogy Mészárosné - aki a romániai Ceaușescu Elena a kémiai tudományok doktora közismertebben a "cokettő" magyar kiadása – világjárvány idején arculatukban és tartalmukban is megújult – tévécsatornáinál Hajdú Péter vezérigazgat május 11-től. A tapasztalt televíziós szakember új lendületet adhat a két közkedvelt csatornának – áll Mészárosné Kelemen Beatrix cégének közleményében, én meg örömmel nyugtázom, hogy a NER-ben mindenki a helyén van. Ha nincs, akkor előbb-utóbb oda kerül, a NER-társak nem tudnak pofára esni. De, ha már így állunk, és legalább olyan komolyan vesszük, mint Beatrix asszony, hogy a Jóisten segítségével kapták a vagyont, én azt ajánlanám nekik, hogy adják vissza nyugodtan az egészet, ne csak "valamennyit", mert jó az Isten, majd ad még. De van még egy olyan opció is, miszerint: "Ebül szerzett jószág, ebül vész el!"
Ez csak idő kérdése...
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/10/8.png

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.