A társadalom igen megosztott abban a kérdésben, hogy mi legyen a sorsa az idén márciusban ideiglenesen kialakított budapesti kerékpárutaknak: véglegesítsék azokat, vagy kapják vissza az autósok a felületet - derül ki a Napi.hu számára a Pulzus Kutató által készített friss közvélemény-kutatásból.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Közvéleménymatatás nem is olyan diszkrét bájjal

Nem – kivételesen –, most nem a matematikai blődségeikről viccelődők

A szokásos blődségek mellett az a vizsgálat, amit „a Napi.hu számára a Pulzus Kutató készített” a fővárosi bringa-utak tárgyában, még a szokásosnál is pikánsabb értelemzési bugyutaságokat hozott.
Már az sem semmi, hogy „A megkérdezettek 32 százaléka mindenképpen támogatná a sávok állandósítását, míg 23 százalékuk abban az esetben, ha az érintettek többsége ezt támogatja. Tehát az emberek 55 százaléka hajlik arra, hogy maradjanak a felfestések.”???
De az igazi gyöngyszem, hogy a kérdésről „Az autósok érdekeiért leginkább a megyeszékhelyen lakók állnak ki (23 százalék), míg a községben élők a kerékpárosok pártját fogják a budapesti utakkal kapcsolatban.”!!!
Igen nem tévedtek ezek a derék matatók a fővárosi közlekedés kapcsán a budapestiek mellett a megyeszékhelyek és a városok, sőt a kisközségekben lakók véleményére is kíváncsiak voltak!
Csak remélni tudom, hogy hasonló körben érdeklődtek a Lánchíd sorsáról is! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.