Szerinte komolytalan a munkássága.

Curtis nagyon keményen kiosztotta Kozsót

A vasárnap esti Sztárban sztár végén Curtis nem palástolta csalódottságát, amikor kiderült, a héten Kozsó bőrébe kell bújnia.

„Mit is mondjon ilyenkor az ember. Ez egy nagyon furcsa hét lesz” – reagált Curtis a választásra, mire Till Attila műsorvezető megjegyezte, Kozsóra is „ugyanolyan lelkesen kell készülni, mint a Charlie-ra!” A zsűri székében ülő Bereczki Zoltán pedig hozzátette: „Komolyan kell venni minden feladatot!”

„Várjál már, de ő magát sem vette komolyan. Vagy ezek komoly dalok voltak? Ez nem egy ilyen paródia volt? Irigy Hónaljmirigy? Komolyan csinálta ezeket a dalokat? Ezt nem tudtam”

– válaszolta a nemrégiben extrém szexuális élményeiről is nyíltan valló Curtis.

Forrás: Blikk

Kép: Facebook

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
Szeparepa2
Apja lehetne, szóval azért több tisztelet kéne... de amúgy teljesen igaza volt és ez nem beszólás volt, hanem vélemény. Valóban nem vette magát túl komolyan a Kozsó, bár azért paródiának nyilván nem szánta az olcsó igénytelen gagyi, mégis egy időben elég sikeres pordukcióit... Mivel producer is volt, pár bandát azért felfedezett, illetve összeválogatott, melyek közül néhány jóval többre vitte, mint ő, minvel jóval igyénsesebbek is voltak (de ez már nem Kozsó érdeme)...
ágimami
Neki pont nem kellene ilyeneket mondani Kozsóról, mert azért valamit letett az asztalra! Akármilyen is volt a zenéje, nagyon sokan szerették és még ma is játszák a számait! Nem beszélve arról, amit @Szeparepa2 írt, jó pár zenekart felfedezett, akik sikert-sikerre halmoztak!

Lehet a sikereit túlszárnyalni kedves Curtis és igaza van Bereczkinek, komolyan kell venni minden feladatot, ha már egyszer szerepel egy ilyen műsorban!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.