Három új arc érkezik.

Erősít az RTL Klub: Ők hárman lesznek mostantól állandó arcai a csatornának

Véber István távozását követően három új meteorológust kap társként Pataki Zita. Az immár négyfős időjárás-jelentő csapat a jövőben felváltva lesz látható az RTL Magyarország felületein.

A fiatal szakemberek az Országos Meteorológiai Szolgálattól érkeznek, képernyős szerepvállalásuk mellett főállásban továbbra is a nagy múltú állami szervezet munkatársai maradnak.

Allaga Tamás 1991-ben született Budapesten. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Karán szerzett diplomát először Földtudományi Alapszakon, majd elvégezte a Meteorológus Mesterszakot is. 2015 óta az Országos Meteorológiai Szolgálat időjárás-előrejelző munkatársa. A szakember egy évtizede versenyszerűen fut, 30-100 kilométeres távokon. Mint fogalmazott: a futástól a természet szeretete, tisztelete mellett kitartást és egészséget kapott.

Simon Gergő 1993-ban született Nagykanizsán. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Karán szerzett meteorológus diplomát. 2017 júliusa óta az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa. A szakmai munka mellett Gergő önálló projektként az OMSZ Instagram fiókjának egyik szerkesztője is. Hobbija a foci, kedvenc csapata az FC Barcelona. Másik szenvedélye a CrossFit, heti 3-4 edzéssel. Mottója: "a meteorológia inkább matek, fizika, mintsem móka és kacagás”.

Vaszkó András Gyomaendrődön született 1994-ben. 2018-ban diplomázott az Eötvös Loránd Tudományegyetemen meteorológusként és ugyanebben az évben került az Országos Meteorológiai Szolgálathoz, ahol veszélyjelző meteorológusként dolgozik. Szerencsésnek mondhatja magát, hiszen saját bevallása szerint hivatása egyben a legnagyobb hobbija is. Szabadidejében szeret kirándulni, illetve színházba járni.

A nézőknek természetesen Pataki Zitát sem kell nélkülözniük: az immár négyfős csapat a jövőben felváltva lesz látható.

Forrás: Blikk

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
@Nessy: ...bár Zita se meteorológus.
Bocsánat, most olvastam:
"Az ENSZ női ága, a UN Women szerint a férfiaknak kétszer meg kell gondolniuk, mielőtt kisegítenének egy nőt információkkal. Az ugyanis már sértőnek számíthat a szervezet szerint, ha a férfiak azt hiszik, többet tudnak, mint a nők, ezért megadtak nekik néhány kérdést, amit feltehetnek maguknak, mielőtt elkezdenének beszélni a nőkhöz." :D
Nessy
@sokanvagyunk: Ebben a témában kicsit megbolondult a világ! Ha az mondják egy nőnek, hogy csinos, az már zaklatás.
csipetke
@Nessy: 16:54 Vébert szerettem,de Zitától a víz kiver,ha meghallom a hangját.Amit Véber másfél perc alatt elmondott,frissen,fitten,fiatalosan,ahhoz Zitának 3-4 percre van szüksége.Valamiért húzza-vonja a szavakat,nem győzi az ember kilesni,mire elmondja.
simmering73
Lányok nem voltak? Azért három hapsi kicsit túlzás Zita nem meteorológus, de jól áll neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.