Három új arc érkezik.

Erősít az RTL Klub: Ők hárman lesznek mostantól állandó arcai a csatornának

Véber István távozását követően három új meteorológust kap társként Pataki Zita. Az immár négyfős időjárás-jelentő csapat a jövőben felváltva lesz látható az RTL Magyarország felületein.

A fiatal szakemberek az Országos Meteorológiai Szolgálattól érkeznek, képernyős szerepvállalásuk mellett főállásban továbbra is a nagy múltú állami szervezet munkatársai maradnak.

Allaga Tamás 1991-ben született Budapesten. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Karán szerzett diplomát először Földtudományi Alapszakon, majd elvégezte a Meteorológus Mesterszakot is. 2015 óta az Országos Meteorológiai Szolgálat időjárás-előrejelző munkatársa. A szakember egy évtizede versenyszerűen fut, 30-100 kilométeres távokon. Mint fogalmazott: a futástól a természet szeretete, tisztelete mellett kitartást és egészséget kapott.

Simon Gergő 1993-ban született Nagykanizsán. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Karán szerzett meteorológus diplomát. 2017 júliusa óta az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa. A szakmai munka mellett Gergő önálló projektként az OMSZ Instagram fiókjának egyik szerkesztője is. Hobbija a foci, kedvenc csapata az FC Barcelona. Másik szenvedélye a CrossFit, heti 3-4 edzéssel. Mottója: "a meteorológia inkább matek, fizika, mintsem móka és kacagás”.

Vaszkó András Gyomaendrődön született 1994-ben. 2018-ban diplomázott az Eötvös Loránd Tudományegyetemen meteorológusként és ugyanebben az évben került az Országos Meteorológiai Szolgálathoz, ahol veszélyjelző meteorológusként dolgozik. Szerencsésnek mondhatja magát, hiszen saját bevallása szerint hivatása egyben a legnagyobb hobbija is. Szabadidejében szeret kirándulni, illetve színházba járni.

A nézőknek természetesen Pataki Zitát sem kell nélkülözniük: az immár négyfős csapat a jövőben felváltva lesz látható.

Forrás: Blikk

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
@Nessy: ...bár Zita se meteorológus.
Bocsánat, most olvastam:
"Az ENSZ női ága, a UN Women szerint a férfiaknak kétszer meg kell gondolniuk, mielőtt kisegítenének egy nőt információkkal. Az ugyanis már sértőnek számíthat a szervezet szerint, ha a férfiak azt hiszik, többet tudnak, mint a nők, ezért megadtak nekik néhány kérdést, amit feltehetnek maguknak, mielőtt elkezdenének beszélni a nőkhöz." :D
Nessy
@sokanvagyunk: Ebben a témában kicsit megbolondult a világ! Ha az mondják egy nőnek, hogy csinos, az már zaklatás.
csipetke
@Nessy: 16:54 Vébert szerettem,de Zitától a víz kiver,ha meghallom a hangját.Amit Véber másfél perc alatt elmondott,frissen,fitten,fiatalosan,ahhoz Zitának 3-4 percre van szüksége.Valamiért húzza-vonja a szavakat,nem győzi az ember kilesni,mire elmondja.
simmering73
Lányok nem voltak? Azért három hapsi kicsit túlzás Zita nem meteorológus, de jól áll neki.
drooppasma
Neidra.net - nagyszerű projekt felnőtteknek, akik társat akarnak találni a szexre
watpotu
Neidra.net - nagyszerű projekt felnőtteknek, akik társat akarnak találni a szexre

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.