A legújabb – érdek híján nem reklámozott!! – tudományos elméletek szerint a depressziósok 90 százaléka egyszerű pszichoterápiával visszahozható. Bizonyítja ennek a mániákus depis lánynak az esete. Az egész antidepresszáns ügy nem szól másról, mint a gyógyszergyárak lobbyjáról.

Feltöltő: nada
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bobsza2
Végignéztem, ahogy az eleinte életunt barátnőnk milyen változásokon ment át a Kútvölgyi pszichiáriai osztályán. Egy hónap alatt egy leszedált, mimóza lett belőle, aki a biztonságot sem a kiskorú gyerekei mellett, sem az újdonsült szerelme mellett, sem a volt férje mellett - aki ott is figyelemmel kísérte a sorsát-, sem a legjobb barátnői mellett nem élte át. Megmondjam hol érezte jól magát? A pszichiátrián. Tökéletesen elhitte, hogy az az otthona, őt ott megvédik a világtól. Beszedte a gyógyszereket, aztán hazament, aztán visszarohant, újabb gyógyszert kapott, aztán az adagot állították - mint egy kísérleti nyúl. Rémisztő volt látni a folyamatos leépülését. A végén azzal fenyegetőztem, ha így folytatja a zártosztály jön. Mellesleg nem állt tőle túl messze. Akkor egy kicsit összeszedte magát. És rettenetesen lassan, 8-9 hónap alatt jött vissza. Ma is gyógyszereken él, s ha arról próbáljuk meggyőzni, hogy menne ez neki másképp is, eltorzul a feje a dühtől. Szívem szerint elküldeném egy teljes belgyógyászati kivizsgálásra. Kíváncsi lennék rá, mit művelt a szervezetével a folyamatos gyógyszerszedés. Van rá tippem.
zsame
A depresszó borzalmas, az egyik legszörnyűbb betegség. Volt módom erről az egyik legjobb magyar pszichiáterrel Bánki M. Csabával beszélgetni. Ha érdekel, hogy mit mondott olvasd el mertmegerdemled.blog.hu/2009/02/14/emberek_aki_nem_tudnak_orulni05
Egyébként a helyesen megválasztott gyógyszer átmenetileg, és ezen van a hangsúly, hogy egy ideig segíthet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.