Meglepő kijelentést tett saját rádióműsorában.

Bochkor Gábor nincs túl jó véleménnyel Sebestyén Balázsék házasságáról
Fotó: Facebook/Bochkor Gábor

Hajdú Péter menyasszonya, Láng Eszter elhagyja az RTL Klubot és a jövőben a Life TV munkatársa lesz, ahol párja vezérigazgatóként dolgozik. Ezzel kapcsolatban faggatta a műsorvezetőnőt Bochkor Gábor a Retro Rádióban – írja a 24.hu.

Láng Eszter pozitív példaként említette Sebestyén Balázst és nejét, akik  évek óta együtt dolgoznak. Bochkor viszont egész máshogy látja Balázsék kapcsolatát

„Dehát az egy szomorú pár!” – jelentette ki a rádiós, majd az értetlenkedő reakció után így folytatta:

„Hát, nem tudom, én csak szomorúságot látok. Akárhányszor látom őket együtt, az mindig szomorú volt"

- állapította meg Bochkor Gábor.

Én annyira, tényleg, a Balázst úgy átöleltem volna, hogy ne szomorkodjon. De ha ez egy munkakapcsolat, akkor tök jó”

- vélekedett Bochkor, aki leszögezte, ő mindig igyekezett kerülni, hogy keveredjen a magánélete és a munkája. 

(24.hu)

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A tiedről milyen véleményed van?! Bagoly mondja...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Málna: Teljesen mas dolog, hogy itt egymasnak mit irogatunk, ki milyen velemennyel van a masikrol - az nem relevans - minden ugyanugy fog tortenni holnap, mintha mi sem tortent volna! DE: ezek az emberek kozszereplok, - mi tobb: VELEMENYFORMALOK - tehat egyaltalan nem mindegy, hogy egyikukrol-masikukrol mi a velemeny, es fokepp, hogy ki mondja azt kirol?
De egy ilyen riporter-felenek, -ami bochkor is, meg Sebestyen is - nem egymast kell irtogatniuk, hanem a tarsadalomban kozszereplokent jelenlevo szemelyeket: politikusokat, muveszeket, tudosokat, vagy mas, eppen felkapott celebet!
Amit bochkor most csinal, az pont olyan, mintha egy korhazban az orvosok egymast vizsgalnak csak, es ha kell, egymast mutenek, kezelnek, es nem a kivulrol beerkezo betegeket. Akkor minek vannak a korhazban, miert nem ulnek otthon a fenekukon, es hivogatjak egymast telefonon, ha valami problemajuk van mint orvos, es szukseguk van egy masik orvos segitsegere? Erted a ketto kozotti kulonbseget? Ezert mit ugat bele bochkor a masik riporter celeb eletebe, velemenyt formalva? Es VAN gyerekuk Andreaval - mondom, Bochkor Norika!
Málna
@karma1: Túlzó és értelmetlen az okfejtésed. Bochkor és Sebestyén is közszereplő, celeb. Azért, mert ugyanaz a foglalkozásuk, még nyugodtan véleményzehetik egymást.(Más kérdés, hogy szerintem ez egy ízléstelen véleménynyilvánítás volt.)
És nem azt mondtam, hogy NINCS gyereke (a volt élettársától, aki nem volt a felesége), hanem hogy EGY van, és nem KETTŐ.
Hú...
Cicamama55
Mi köze hozzá?! A saját háza táján sepregessen, van mit!
csipetke
Régesrégen,még a slágerrádiós időszakukban a Bochkor-Voga-Boross trió kimondottan jó volt.Ahogy a Slágerrádió megszűnt,és feloszlott a trió,onnantól Bochkor már nem ért semmit.Egy öregedő ripacs vált belőle,aki,úgy tűnik,most abban leli örömét,hogy izélgeti a kollégáit.Balázs felesége válaszolt neki egy hosszú posztban,na azon elrágódhat
én bakker
inkább kicsit szomorú legyen a házasság de szerintem nem az..mint hogy valakinek alig 10 centis legyen a pöcse nem bocsi?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.