A könyv a maga kategóriájában tökéletes: mind a megírás, mind a világ hangulata, mind a szereplők és a cselekményvezetés terén. És végre egy mű, amely nem vág rögtön egy rossz történést minden jó közepébe (lásd amerikai filmek és sorozatok legjava), hanem enged egy kicsit – oldalakon, fejezeteken át – időzni a jóban. Elalvás előtt még beugrott egy, a hvg.hu-n megjelent írás, amely gyakorlatilag az írónő vallási meggyőződését fikázva jutott el odáig, hogy ez a könyv a hittérítés ocsmány eszköze.

Feltöltő: tsabeeka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nanena
First 200 pages:
"I like you, Edward!"
"You shouldn't! I'm dangerous!"
"I like you, Edward!"
"But I'm dangerous!"

Next 50 pages:
"I'm a vampire!"
"I like you, Edward!"
"But I'm a vampire! I'm dangerous!"
"I like you, Edward!"

Next 100 pages:
"I like you, Edward!"
"You smell good, Bella. I'm dangerous!"
"I like you, Edward!"
"Damn, you smell good."
"I like you, Edward!"
"Also, I glow in sunlight."

Next 50 pages:
A. VAMPIRE. BASEBALL. GAME.
(I wish I was kidding)

Last 100 pages:
"Help me, Edward! I'm being chased!"
"I'll save you!"
"Help me, Edward! I'm scared!"
"I'll save you!"
"Oh, Edward!"
"You smell good."
tsabeeka
elég nagyokat kell lapozni, hogy csak ezeket olvassuk :) egyébként minden könyv összefoglalható 1 mondatban, ilyen alapon kár is írni őket :)
nanena
@tsabeeka: Nem negatív szándékkal tettem be, csak tetszett. _Van olyan könyv, amire egy szót sem érdemes vesztegetni. Ezt több millióan olvasták, tehát már nem lehet mondani, hogy rossz.
Sokan hasonlítják a Harry Potterhez, sokan ezt kikérik maguknak. Népszerűségben már hozzámérhető.
ugyeugye
ha egy könyvet sokan olvasnak, az már csak jó lehet!
Olvasni jó!!!
tsabeeka
@nanena: értem én, meg sarkítva nyilván igaz is meg amúgy vicces is. csak mondtam, hogy mindenből lehet ilyen kötelezők röviden rövident :)

szerintem a hp-hasonlat csak azért alakulhatott ki, mert legutóbb annak a mesének volt nagy sikere. ez olyan, mint amikor minden fantasyt a gyűrűk urához akarnak hasonlítani :) másrészt meg nyilván hasonlít mondjuk a twilight a hp-hez, hiszen mindkettő mese, mindkettőben vannak x képességek, jelen van az iskola, nincs jelen a szex, stb. ugyanakkor meg itt főleg 2 főhős van, ott meg 3, stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.