Több egészségügyi problémája is volt.

Kiderült, mi okozta Sean Connery halálát – Nem az, amire számított!

A Bahama-szigeteken kiadott halottkémi jelentés szerint az október végén, 90 évesen elhunyt Sean Connery halálát tüdőgyulladás, szívproblémák és idős kora okozta.

A deadline.com hollywoodi hírportál által megszerzett dokumentumban az szerepel, hogy a Bahama-szigeteken visszavonultan élő színésznél halála előtt tüdőgyulladást állapítottak meg, légzési nehézségei voltak és pitvarfibrilláció súlyosbította állapotát.

Connery özvegye, Micheline Roquebrune férje halála után azt is elmondta, hogy hosszú ideje küzdött demenciával, és békés halála volt.

Sean Connery, akit II. Erzsébet királynő 2000-ben emelt a Sir előnév viselésére jogosító lovagi rangra, hét Bond-filmben alakította őfelsége leghíresebb titkos ügynökét, először 1962-ben. Az Aki legyőzte Al Caponét című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjat kapott 1988-ban.

Forrás: MTI

Kép: IMDB

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Főlökött
@Horizont: Sajnos itthon nem kívánságműsor :( Atyám halálakor nem szerettük volna, de köteleztek rá - a családot. A továbbiakat pedig hagyjuk...mert nem szép szavakkal illetném az elkövetőket és munkájukat.
Főlökött
@Horizont: Édesapám az Urán bányában a földmérés egyik vezetője volt. Mivel bányában és főleg uránbányában ténykedett, köteleztek rá bennünket úgy, hogy közben tudtam, Öregem nem szerette volna...
1/2-év után se volt meg a jegyzőkönyv, melynek 2 héten belül kellett volna elkészülnie. Szépen kértem az illetékeseket, van rá 1 hetük az elkészítésre, mert Édesanyám az alapján több nyugdíjat kapott. No próbáltam finom lenni és nőies, a sorokból már csal olvasni kell...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.