Az egykori valóságshow-hős is véleményt formált Tóth Gabi legutóbbi sztorijával kapcsolatban.

Baukó Éva csúnyán leugatta Tóth Gabit: "Aki k*rvának áll..."
Fotó: Facebook/Baukó Éva

Mint ismert, az énekesnő berágott egy bunkó hozzászólás miatt, majd az illetőt felnyomta a munkahelyén, ahonnan elbocsátották. Bár a kommentelőt nem állt szándékéban kirúgatni, mégis veszélybe sodorta a megélhetését.

Baukó Éva Facebook-oldalán ezt üzente Tóth Gabinak:

„Tíz éve vagyok közszereplő! Mint közszereplő, tűrnöm kell a kritikát, Magyarország első számú botrányhősnőjeként, az elmúlt 10 évben, a halálos fenyegetésektől, a legcifrább szitokszavakig mindent kaptam már én és a családom is a kommentelőktől! Talán én vagyok az egyik olyan ismert nő, aki a legocsmányabb és legdurvább hozzászólásokat kapta, újságcikkek illetve személyes fotók alatt! Tóth Gabi karácsony előtt kirúgatott egy kommentelőt az állásából tönkretéve egy család karácsonyát! Eszembe sem jutott soha, hogy felkeressek és felnyomjak egy negatív trollt a munkaadójánál! (...) Tóth Gabinak üzenek: Aki "k@rvának" áll ne csodálkozzék, ha megb*sszák! (Gabikám, ha egy kommentelő ennyire felb*sz, akkor hagyd a közszereplést és maradj csendben, van felvétel a Tesco-ban!) Magyarországon az önbíráskodás bűncselekmény!!!"

- idézi a Promotions Baukót.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Nem csípem ezt a nőt de igaza van!Aki közszereplő az türje kritikát vagy lépjen ki ha nem bírja!Sóbert Nórbii is mindig sír mint egy kurva, ha valaki negatív kommentet ír neki!
Gazella
Pont kurva mondja másik kurvának :D
Kutyából nem lesz szalonna
Kurvából nem lesz madonna.
surdilloFUJT
@rokker33: BAUKÓ CSAK TUDJA,a közmodása nagyon illik rá is,de ő direkt provokál,mert csak így tud kielégülni!!!Ez viszont az ő baja!!!
surdilloFUJT
@Shikari: te meg egy operaénekes agyhalott ,agybajos fidesscsicska ,nyalonc vagy!!! MECSODA KÜLÖMBSÉG!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.