Szikora Róbert azt ugyanakkor nem fejtette ki a közösségi oldalán közölt írásában, hogy pontosan milyen is a csikidamm hazaáruló.

Azt az időszakot éljük, amikor mindent átváltoztatnak. Amikor 97 nemi identitás is létezhet, amikor az abszurditást hirdetők, az anarhisták, az elmebetegek szellemi terrorban tarthatják a normalitást. Ekkor a józanság megtorpan, és remegő szívvel szemléli, hogy mi is történik körülötte...

- írja Szikora Róbert legújabb Facebook-bejegyzésében.

Majd egy utcai verésről ír az R-Go frontembere, amit annak idején végignézett, ez után közölte, hogy ez a vég kezdete, de nem szabad félni, ahogy az a Bibliában is szerepel pontosan 365 alkalommal. Szikora ez után arra biztatja követőit, álljanak ki a meggyőződéseikért, ne maradjanak csendben.

Álljatok ki a meggyőződésetekben, a józan észben, és legyetek bátrak, hiszen nem a gyávaság, a félelem lelkét örököltük, hanem az erőét, a hitét, a bátorságét és a hűséges szeretetét...

Hozzáteszi: "Senki se hallgassa el azt, ami belül nyomja, mert csak a mocskos szájú komcsi náciktól, rasszistáktól harsog a net világa... Vissza a mi FB oldalunkra... Közösítsétek ki a durva, hazug beszédet, a farkasokat, akik közétek törnek, hogy kiraboljanak és megtizedeljenek Titeket!"

A Csikidamm hazaárulóktól el kell határolódni, meg kell tisztulni, és így újjászületve várni a feltámadást, a nyarat.

- írja Szikora.

Bízzunk Istenben, Jézusban, a megújító Szentlélekben... És higgyetek bennem is, bár csak emberi módon! Köszönöm a kitartásotokat...

- zárul a poszt.

Kedves Barátaim, követőim, rajongóim! Azt az időszakot éljük, amikor mindent átváltoztatnak. Amikor 97 nemi identitás is...

Közzétette: Szikora Róbert és az R-GO Hivatalos Oldala – 2021. január 17., vasárnap

A 24.hu hozzáteszi, hogy Szikora írásának zavarossága a követőknek is feltűnt, többen felvetették a kommentek között, hogy olyan, mintha nem is ő írta volna a posztot, és hogy lehet, hogy feltörték a fiókot, azóta azonban az oldal adminja hosszú posztban írta le, hogy aggodalomra semmi ok, a poszt valóban Szikorától származik.

Forrás: 24.hu

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Elég zavaros eszű lehet a "barátai, követői, rajongói" (az elvtársait kihagyta) tábora - vagy ő maga - ha ilyen maszlaggal szólít vagy szólal meg.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@durbincs: Figyelj te gazember!! Jól esett viccet csinálni és únyt űzni járvánból, meg a szent koronából ? Ideje már szerkesztőségeidet lapátra tenne, té meg egyenst falhoz állítani és bumm!!!
csak úgy....
@durbincs: nálad elment a csikidam? biztosan büdös bévürü a buksid.
silber13
@durbincs: Mondták már sokan, hogy kankurvákkal és hímringyókkal ne társalojak.Ez a két jelző rád vontkozik. Választ mellőzni kéretik!!
Sámannus
Csíki damm aki rongyosra szopja az orbán farkát, vagy a Gyurcsányét ez a napnál világosabb. A 97 identitásban ő is benne van. Valóban a sok ner szoppancs igazi szakértőjévé avanzsált, de még nem vett részt minden unga-bungában ezért például a csutorától még ő sem jutott el a csatornáig., egyenlőre az eresztyénységet tanulmányozza, "Jézus" barátai még nem járatták be teljesen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.