Szikora Róbert azt ugyanakkor nem fejtette ki a közösségi oldalán közölt írásában, hogy pontosan milyen is a csikidamm hazaáruló.

Azt az időszakot éljük, amikor mindent átváltoztatnak. Amikor 97 nemi identitás is létezhet, amikor az abszurditást hirdetők, az anarhisták, az elmebetegek szellemi terrorban tarthatják a normalitást. Ekkor a józanság megtorpan, és remegő szívvel szemléli, hogy mi is történik körülötte...

- írja Szikora Róbert legújabb Facebook-bejegyzésében.

Majd egy utcai verésről ír az R-Go frontembere, amit annak idején végignézett, ez után közölte, hogy ez a vég kezdete, de nem szabad félni, ahogy az a Bibliában is szerepel pontosan 365 alkalommal. Szikora ez után arra biztatja követőit, álljanak ki a meggyőződéseikért, ne maradjanak csendben.

Álljatok ki a meggyőződésetekben, a józan észben, és legyetek bátrak, hiszen nem a gyávaság, a félelem lelkét örököltük, hanem az erőét, a hitét, a bátorságét és a hűséges szeretetét...

Hozzáteszi: "Senki se hallgassa el azt, ami belül nyomja, mert csak a mocskos szájú komcsi náciktól, rasszistáktól harsog a net világa... Vissza a mi FB oldalunkra... Közösítsétek ki a durva, hazug beszédet, a farkasokat, akik közétek törnek, hogy kiraboljanak és megtizedeljenek Titeket!"

A Csikidamm hazaárulóktól el kell határolódni, meg kell tisztulni, és így újjászületve várni a feltámadást, a nyarat.

- írja Szikora.

Bízzunk Istenben, Jézusban, a megújító Szentlélekben... És higgyetek bennem is, bár csak emberi módon! Köszönöm a kitartásotokat...

- zárul a poszt.

Kedves Barátaim, követőim, rajongóim! Azt az időszakot éljük, amikor mindent átváltoztatnak. Amikor 97 nemi identitás is...

Közzétette: Szikora Róbert és az R-GO Hivatalos Oldala – 2021. január 17., vasárnap

A 24.hu hozzáteszi, hogy Szikora írásának zavarossága a követőknek is feltűnt, többen felvetették a kommentek között, hogy olyan, mintha nem is ő írta volna a posztot, és hogy lehet, hogy feltörték a fiókot, azóta azonban az oldal adminja hosszú posztban írta le, hogy aggodalomra semmi ok, a poszt valóban Szikorától származik.

Forrás: 24.hu

80 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Elég zavaros eszű lehet a "barátai, követői, rajongói" (az elvtársait kihagyta) tábora - vagy ő maga - ha ilyen maszlaggal szólít vagy szólal meg.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@durbincs: Mondták már sokan, hogy kankurvákkal és hímringyókkal ne társalojak.Ez a két jelző rád vontkozik. Választ mellőzni kéretik!!
Sámannus
Csíki damm aki rongyosra szopja az orbán farkát, vagy a Gyurcsányét ez a napnál világosabb. A 97 identitásban ő is benne van. Valóban a sok ner szoppancs igazi szakértőjévé avanzsált, de még nem vett részt minden unga-bungában ezért például a csutorától még ő sem jutott el a csatornáig., egyenlőre az eresztyénységet tanulmányozza, "Jézus" barátai még nem járatták be teljesen.
durbincs
@surdilloFUJT: @surdilloFUJT: azért mert 1 szakállas bűzgáncs ,és bekente magát szénnel ? és a Metro-ra recskázott ? ...maga még ember ,letolt gatyában 50IQ-s ? vagy má csak 1 bérköcsög ? mint @Sámannus: ?
durbincs
@Szeparepa2: "RÉGI MONDÁS, BÖLCS MONDÁS... AKI FOLYTON BUZIZIK, AZ BIZONY MAGA IS BUZI... XD"...
mondja maga 50IQ-s az általánost bukott bányás Buzi-Madár ? @Szeparepa2: =@csak húgy...:-os ? = @solidedge: ?+++csilletársak :: @simmering73: = @csipetke: = @Nessy: = @Peller Anikó: = @Sámannus: = @human: = @Qqberci:? @Yoda69: = @Aki Én: = @silber13:= @karma1: a bibircsókos Krogya = @bakcsubakka: = @sgl: = @Dr.Doktorovics:?@Sámannus: =@namihami: =@vitriol:= @Clavigo: = @kereső: = @Lepényleső: = @lemming:= @Nyírfa: = @gina:?
durbincs
@sgl: mert maga ott lent 50IQ-val a setét bányába ? a nyúlfarknyi eszivel ? má 1 csudaszámba-menő bányazseni ? mint csak @Sámannus: = @Szeparepa2:= @Lepényleső: = @simmering73: = @lemming: ? nevű bánya-organikus ? bánya-recska ?
durbincs
@karma1: Azt bibircsokos krogya , a fosszilis reccsent agyával ne itt probálkozzon má ? 50IQ-s ? mint @bakcsubakka: ? aki @jesz: aki @Yoda69: aki @Aki Én: aki @silber13: aki @Afra: aki @GeoCravker: aki @sgl: aki @kokopelli: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.