Felmentette az emberölés bűntettének vádja alól Bakó Balázs rendőr őrnagyot szerdán a Pest Megyei Bíróság, aki 2006. január 24-én Vecsésen drogdílerek elfogása közben fegyverével halálosan megsebesítette az egyik dílert. A...

Forrás: zoom.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

korvai
Tényleg kellenek a rendőrök, de nem a korruptak. 2006. januárjában egy rendőri intézkedés során feleslegesen halt meg egy 22 éves fiatalember. Pontosan tudta ezt az őt meggyilkoló rendőr és az ő vezetői is, hisz másnap rögtön összeültek, hogy megbeszéljék kinek mit kell mondania ahhoz, hogy jogszerűnek tűnjék a dolog. A sok hiba soha nem derült ki, hisz voltak bőven a vezetők közül, akik el tudtak tüntetni jelentéseket, fontos iratokat, amiből megvilágosodhatott volna az az óriási hiba, amit a rendőr elkövetett. A fiatalember tragédiája szomorú, de számunkra még szomorúbb az, hogy nap mint nap szembesülnünk kell a parancsnoki brancscsal, akik benne vannak nyakig a kéz kezet mos dolgokban. Nem véletlenül mentették fel a hibázó rendőrt, hisz az összes vezető a barátja, és nem véletlenül tüntek el fontos információk az ügyészek elől. Voltak páran, akiknek a lelkiismerete nem bírta el ezt a nyomást, és hangot is adtak érzéseiknek. Össze is pakolhattak, mert "átszervezés" indokkal leszerelték őket. Csoda, hogy kevés a rendőr, hisz aki nem vesz részt a korrupcióban, az mehet. De közben meghalhatnak emberek, nekik az sem számít, csakhogy ők kerüljenek ki győztesen. Sajnáljuk jó néhányan, hogy abíróság nem vizsgálta ki a nevekkel, adatokka tele levelet, mely nagyon sok helyre eljutott. Egészen biztos, hogy kiderült volna belőle jó néhány disznóság, és akkor nem mentik fel a többszörösen hibázó GYILKOST, és talán sokunk lelke nyugodhatott volna, mert láthattuk volna a parancsnokok és vezetők "letört szarvát".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.