A Times és a 444 szerint Meghan, Duchess of Sussex, titkolni akarta, hogy egy gyémántfülbevalót, a gyilkossággal vádolt szaúdi koronahercegtől ajándékba kapott volna.

Döbbenet: Meghan Markle "véres gyémántot" kapott ajándékba a szaúdi koronahercegtől – Félrevezette a nyilvánosságot?

Fotó: Instagram/ @sussexroyal

A 444 írta, hogy Meghan Markle, Harry herceg felesége a 2018-ban Fijin, egy állami vacsorán viselt gyémántfülbevalóját nem kölcsön, hanem ajándékba kapta, méghozzá a szaúdi koronahercegtől, akit azzal vádolnak, hogy az ő utasítására öltek meg egy újságírót.

Először a Times hozta le, hogy Markle és a palota 2018-ban félrevezette a nyilvánosságot, amikor azt mondták, hogy az ékszert a hercegné csak kölcsönkapta. A lap értesülései szerint Markle kérte arra a palotában dolgozókat, hogy

...ha a ruhájáról és kiegészítőiről kérdeznék őket, mondják azt, hogy a fülbevalót kölcsönkapta.

A Times információi szerint azonban azokat ajándékba kapta és ezt ő is tudta. Markle ügyvédei tagadják, hogy félrevezettek volna bárkit is aazzal kapcsolatban, hogy honnan vannak a fülbevalók.

Ráadásul a 444 értesülése szerint, Meghan ugyan ezt a kétes eredetű fülbevalót viselte apósa, Károly herceg, 2018 novemberében tartott születésnapján a Buckingham-palotában is.

Mindezekhez még hozzá tartozik a Duchess, állítólagos temperamentuma, amivel a Times vonatkozó cikke szerint, terrorban tartotta a palota dolgozóit is, a lapnak nyilatkozó, de meg nem nevezett forrás szerint

soha semmi nem volt elég neki

és többször megalázta őket, de hogy miként, azt nem részletezték. Markle mindezt tagadta.

Forrás: 444, Times

Címlapkép: Instagram/ @sussexroyal

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.