Tegyük hozzá, ők többnyire magyar nemesek voltak, akik erősen kötődtek a nemzethez, ellentétben az ideiglenesen hazánk területén állomásozó momentumos politikusokkal, akik külföldi egyetemről jöttek, külföldre házasodnak.  Ezt 2021-ben tudta leírni Pogrányi Lovas Miklós. Róla a Kossuth…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
A rendes magyar ember az oskolában megtanulja leirni a nevét, azután elmegy cselédnek orbán birtokára.Elvégre munkaalapú társadalom van/lesz, vagy mi a szösz!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
madlaci66
@Shikari: Ki is kezdte azt a háborút, ha már csak ezen tudsz lovagolni? Ausztrtia annektálása? Lengyelország megtámadása? Emberek millióinak módszeres meggyilkolása? Országok módszeres kifosztása? Szerinted meg kellett volna simogatni a buksiját?
madlaci66
@Shikari: próbálok válaszolni az eredeti témára is:
1989 szeptemberében Orbán Viktor Soros-ösztöndíjasként Oxfordba utazott, ahol a Pembroke College-ben kutatási témája
a civil társadalom eszméje az európai politikai filozófiában volt.
Deutsch Tamás szintén Sorosnak köszönhetően járt egy Magyarországon és Angliában működő menedzseriskolába, valamint a University of Tennessee-n.
Kövér László is az alapítvány támogatásával kutatta a közép-európai társadalmi mozgalmakat
Németh Zsolt és Szájer József Oxfordban tanult.
Schmidt Mária két társával együtt összesen 1,35 milliót, mai értéken több mint 30 millió forintot kapott egy kutatásra. Egy jeruzsálemi konferenciaútját is az alapítvány fizette, majd az Indiana Universityn is tanulhatott.
Kósa Lajos 250 dollárért vehetett részt ’88-ban a dubrovniki nyári egyetemen
Fellegi Tamás mai értéken számítva 2,5 milliót kapott arra, hogy a Connecticuti Egyetemen PhD-zzen.
Soros-ösztöndíjas volt a lex CEU-t a minap államfőként szignózó Áder János is,
Habony Árpád a Soros Alapítvány által hétmillióval megtámogatott könyv- és papírrestaurátor-képzésre járt.
A CEU-n tanított Illés Géza, és oda járt Kovács Zoltán kormányszóvivő és Kumin Ferenc New York-i főkonzul. Berzétei Ákos külügyi helyettes államtitkár
madlaci66
@Shikari: Hadüzenet? Ha jól emlékszem 1939.szeptember 3-án történt, mert nem állították le a lengyelek elleni háborút. Hogyan jönnek a témához a Sztálin féle dolgok? A végén még azt mondod, hogy hitler csak megmenteni akarta az oroszokat?
madlaci66
@Shikari:Sőt volt aki a NATO-ban is töltött be katonai tisztséget. És egy csomó náci menekült dél-amerikába a vatikán segítségével. De ezek nem mentik fel hitlert. A háború végén elkezdődött a hidegháború. Az már egy másik téma.
kokopelli
@madlaci66: nem érdemes vitázni! (;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.