II. Erzsébet még 2015-ben döntötte el, hogy nem lesz új kutyája.

Ezzel a két édes corgikölyökkel vigasztalódik a gyászoló II. Erzsébet, pedig megfogadta, hogy többet nem lesz kutyája – fotó

II. Erzsébet brit királynő a királyi család hivatalos autójával, egy Bentley-vel érkezik férjének, Fülöp edinburghi hercegnek a temetési szertartására a windsori kastély Szent György-kápolnájába 2021. április 17-én. A 99 éves korában április 9-én elhunyt Fülöp herceget kívánságának megfelelően a kastélyparkban, a királyi család tagjainak fenntartott Frogmore Gardens temetkezési kertben helyezik végső nyugalomra. MTI/AP/PA/Pool/Hannah McKay

Bár utolsó corgija, Willow 2018-as halála után kiderült, hogy II. Erzsébet már 2015-ben eldöntötte, hogy ő lesz az utolsó kutyája, mert nem akarja, hogy a halála után magukra maradjanak az ebek, a királynőnek újra vannak corgiai – írta meg a 444.

A brit sajtó derítette ki, hogy a két kölyköt, akiket Erzsébet Fergus-nak és Muicknek nevezett el és február óta a királynő társai, szexbotrányba keveredett kedvenc fiától, Andrewtól kapta, hogy az anyja ne érezze magát annyira egyedül, miközben férje, Fülöp kórházban fekszik.

Fergus a nevét Erzsébet anyai nagybátyja, Fergus Bowes-Lyon után kapta, Muick pedig, akinek a nevét Micknek kell ejteni, mint Mick Jaggerét, egy skóciai tó után kapta, aminek a partján a királynő sokat szokott sétálgatni.

Egy udvari forrás szerint a királynő komolyan gondolta, hogy többé nem tart kutyát, de amikor Andrew meglepte a két kölyökkel, nem tudott ellenállni.

Forrás: 444

Címlapkép: MTI/AP/PA/Pool/Hannah McKay

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
"nem tudott ellenállni."

Ennek a két aranyos kölyöknek nem is lehetett volna ellenállnia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.