Élő adásban akadt ki Lagzi Lajcsi, amiért egy férfi a sajátjaként adta elő Lajcsi dalát – írja a Ripost. 

Lagzi Lajcsitól dalt loptak: bíróságra viszi az ügyet

Fotó: MTI/Ujvári Sándor

Galambos Lajos a Life TV Ébredj velünk! című adásában beszélt arról, hogy egy férfi ellopta az egyik dalát: nemcsak az alapot, az egész zenét a sajátjaként használja. A Ripost szerint Lajcsi nem beszélt az illetővel, mert azt se tudta, mit lehet mondani egy ilyen helyzetben. Az ellopott dalt azóta leszedték a közösségi média felületekről, habár nem mindenhonnan.

Az a legérdekesebb, hogy nem értik a problémát. Nem az alapot lopták el, hanem az egész zenét. A trombita kicsit más kérdés, nem annyira megismerhető, mint egy énekhang. Egy fiú megkeresett, és azt mondta, hogy az élete álma az, hogy szeretne trombitálni. (...) Ezt követően dedikáltam neki egy a kereskedelemben is megtalálható CD-t, és ezt követően ő úgy érezte, hogy megkapta élete lehetőségét, és úgy ment el televíziókba, hogy azt mondta: elhoztam a zenémet.

– mesélte Lajcsi, aki még a LifeTV Ébredj velünk! élő adásában is kiakadt.

Engem az háborít fel, hogy hogyan fordulhat ilyen elő? Ez akkora csalás és hazugság. Ez szánalmas.

– fakadt ki a trombitás. Emellett nem tagadja, nagyon rosszul esett neki, ami történt. Mint kiderült, ügyvédet is fogadott.

Egységesen be fogjuk perelni őt. A kedvét akarjuk inkább elvenni.

– mesélte hevesen.

Forrás: Ripost
Fotó: MTI/Ujvári Sándor

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Galambos Lajostól lopni? neeee...hogy kinyílt a csipája...a bíróságra nem megy el, mert covid van, de most nagyhirtelen pénzt szimatol?...gusztustalan(így is, úgy is)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.