Tüdeje miatt különösen veszélyes rá a vírus.

Lagzi Lajcsi akár bele is halhat a koronavírusba – Pánikba is esett, amikor egy covid-gyanús személy jelent meg bírósági tárgyalásán

- Be vagyok tojva. Ha beigazolódik, hogy a harmadrendű vádlott covidos, akkor mindannyian karanténba kerülünk. Nem akarom elhinni, hogy a bíró úr személyesen kísérte be a tárgyalóterembe, annak ellenére, hogy a biztonsági őrök nem engedték be – csóválta a fejét Galambos Lajos. – Nem is tudom, mit csinálnék, ha a feleségem megbetegedne! Addig nem is merek a közelébe menni, amíg nem derül ki, a harmadrendű vádlott esetleges fertőzöttsége

- mondta az esetről Lajcsi.

Kínos közjátékkal indult a 30 millió forintos közüzemi csalással és vesztegetéssel vádolt trombitaművész nevével fémjelzett büntető per mai tárgyalása a Budaörsi Járásbíróságon.

– Hol van a harmadrendű vádlott? – tette fel a kérdést dr. Vass László bíró a tárgyalóterem előtti folyosón. – Itt volt, de nem engedték be, mert hatósági karanténba került az apja, és nála is fennállhat a fertőzés gyanúja – válaszolta dr. Fröhlich Krisztián, Galambos Lajos (59) ügyvédje, majd váratlan fordulat következett. A bíró kiment a bíróság épületéből, majd behozta magával a középkorú férfit.

– Kérem, üljön a hátsó sorba – mondta neki a bíró, és a vádlott engedelmeskedett, de többen is zúgolódni kezdtek. – Kérem a bíróságot, vegye komolyan a Covid-kérdést, hiszen illető harmadrendű vádlott édesapjával szemben hatósági karantént rendeltek el. Nem szeretnék vele egy légtérben tartózkodni – hangoztatta Fröhlich, aki engedélyt kért egy ablak megnyitására. Ezt már Lajcsi sem tudta szó nélkül hagyni.

– Kérem a bíró urat, ne tartsa itt a feleségemet. Különösen veszélyeztetett tüdőbeteg – kérvényezte Lajcsi, de a bíró hajthatatlan volt.

– Nincs igazolva a harmadrendű vádlott fertőzése, ezért a bíróság ezt nem tudja valós akadályként felfogni. A tárgyalóteremben adottak a távolságtartás feltételei – érvelt dr. Vass László, amikor is a hátsó sor szélén ülő harmadrendű vádlott felállt, majd a hozzá legközelebbi ablakot is megnyitotta.

Galambos tüdeje különösen érzékeny a betegségekre, és ahogy azt már korábban elmondta, egy covid-fertőzésbe akár bele is halhatna.

Forrás: Blikk

Kép: TV2

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
milyen érdekes ellentmondás...a profi bíróságra járó ember fél a vírustól...az, hogy vádlott, már senkit nem érdekel, csak szegénykém nehogy vírusos legyen.
Nyírfa
Remélem, egyedül a bíró kapja el.
Maria24s
Szeretne egy lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
kissé felnőttem
Lajcsi ne rimánkodj döntsd el Te mit akarsz az lesz, vedd már észre aki ri az beledöglik hát ne ezt támogasd!!!
fujd a tombitát még 30 évig hidd el rajtad mulik .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.