Tüdeje miatt különösen veszélyes rá a vírus.

Lagzi Lajcsi akár bele is halhat a koronavírusba – Pánikba is esett, amikor egy covid-gyanús személy jelent meg bírósági tárgyalásán

- Be vagyok tojva. Ha beigazolódik, hogy a harmadrendű vádlott covidos, akkor mindannyian karanténba kerülünk. Nem akarom elhinni, hogy a bíró úr személyesen kísérte be a tárgyalóterembe, annak ellenére, hogy a biztonsági őrök nem engedték be – csóválta a fejét Galambos Lajos. – Nem is tudom, mit csinálnék, ha a feleségem megbetegedne! Addig nem is merek a közelébe menni, amíg nem derül ki, a harmadrendű vádlott esetleges fertőzöttsége

- mondta az esetről Lajcsi.

Kínos közjátékkal indult a 30 millió forintos közüzemi csalással és vesztegetéssel vádolt trombitaművész nevével fémjelzett büntető per mai tárgyalása a Budaörsi Járásbíróságon.

– Hol van a harmadrendű vádlott? – tette fel a kérdést dr. Vass László bíró a tárgyalóterem előtti folyosón. – Itt volt, de nem engedték be, mert hatósági karanténba került az apja, és nála is fennállhat a fertőzés gyanúja – válaszolta dr. Fröhlich Krisztián, Galambos Lajos (59) ügyvédje, majd váratlan fordulat következett. A bíró kiment a bíróság épületéből, majd behozta magával a középkorú férfit.

– Kérem, üljön a hátsó sorba – mondta neki a bíró, és a vádlott engedelmeskedett, de többen is zúgolódni kezdtek. – Kérem a bíróságot, vegye komolyan a Covid-kérdést, hiszen illető harmadrendű vádlott édesapjával szemben hatósági karantént rendeltek el. Nem szeretnék vele egy légtérben tartózkodni – hangoztatta Fröhlich, aki engedélyt kért egy ablak megnyitására. Ezt már Lajcsi sem tudta szó nélkül hagyni.

– Kérem a bíró urat, ne tartsa itt a feleségemet. Különösen veszélyeztetett tüdőbeteg – kérvényezte Lajcsi, de a bíró hajthatatlan volt.

– Nincs igazolva a harmadrendű vádlott fertőzése, ezért a bíróság ezt nem tudja valós akadályként felfogni. A tárgyalóteremben adottak a távolságtartás feltételei – érvelt dr. Vass László, amikor is a hátsó sor szélén ülő harmadrendű vádlott felállt, majd a hozzá legközelebbi ablakot is megnyitotta.

Galambos tüdeje különösen érzékeny a betegségekre, és ahogy azt már korábban elmondta, egy covid-fertőzésbe akár bele is halhatna.

Forrás: Blikk

Kép: TV2

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
milyen érdekes ellentmondás...a profi bíróságra járó ember fél a vírustól...az, hogy vádlott, már senkit nem érdekel, csak szegénykém nehogy vírusos legyen.
kissé felnőttem
Lajcsi ne rimánkodj döntsd el Te mit akarsz az lesz, vedd már észre aki ri az beledöglik hát ne ezt támogasd!!!
fujd a tombitát még 30 évig hidd el rajtad mulik .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.